08.06.19, 17:44
Zanim zacznę ten post, chcę napisać, że nie interesuje mnie obecna propaganda "pro", więc darujcie ja sobie z szacunku.

Mój Syn jest zaburzony. Ma pociąg do mężczyzn. Początkowo wraz z żoną obydwoje puszczaliśmy to płazem, chyba dlatego że nie wierzyliśmy. Nie ubierał się w piórka i nie rysował tęczy na chodniku.. można było TO zbagatelOwac.

Do rzeczy: syn działa w organizacji homofilijnej, występuje w tv.. ludzie go kojarzą po nazwisku. Mieszkamy w dużym mieście a jednak wstyd jakiego doświadczamy jest ogromny. Jest to po ludzku upokarzające. Ludzie uważają ze wspieramy syna, że jesteśmy za..
Nie jesteśmy. Potępiamy to jaki syn jest i gdybyśmy wiedzieli to trafiłby do placówki, żeby tylko to, co sobą obecnie reprezentuje umarło razem z nim.

Nikt nie mówi o tragedii rodzin, które tego doświadczają. Nikt nie mówi o tym wstydzie, gdy ja dorosły mężczyzna jest ojcem kogoś z takimi zaburzeniami. Nikt nie mówi o wstydzie jakiego doświadczać gdy wszyscy wiedzą, że twój syn jest zboczony. Gdy jest chory. I ta chorobą się chwali na oczach całego świata.

Syn mnie brzydzi. Wyrzekłem się go już dawno. Brzydzi mnie to co robi i co zrobią reprezentuje. Brzydzą mnie telewizje w których widzę jego gębę.
Brzydzi mnie ten człowiek najbardziej na świecie, mimo widocznego podobieństwa. Nigdy niczego tak nie żałowałem jak tego że przyszedł na świat. Wolałbym by go nie było. Najgrosze jest ta propaganda w mediach. Teraz cały ten marsz.
To nam przypomniana jak bardzo P., jest zaburzony, jak strasznie chcielibyśmy żeby się nigdy nie pojawił.

Potępiamy to co robi, ale wstyd który czuję, jako jego ojciec, dominuje. Mam ponad 60 lat, a najchętniej zmieniłbym nazwisko, by nikt mnie o niego nie pytał.
Tego, co nam zafundowała jego natura nie można porównać z niczym innym.

Byłem ojcem 2 dzieci, teraz jednego.
Obserwuj wątek
    • wrotek0 Re: Ten Wstyd 21.06.19, 15:17
      Współczuję całej ROdzinie, ale Synowi szczególnie. Odrzucenie przez Ojca, to jedna z gorszych rzeczy, jakie mogą spotkać młodego człowieka. Chyba, że podpuszczasz i jesteś zwykłym trollem.
    • marusia.00 Re: Ten Wstyd 22.07.19, 20:27
      Bardzo współczuję chłopakowi. Został znienawidzony przez własnych rodziców za to kim jest.
      Dla jego dobra powinien się od Was odciąć, zerwać kontakt. Pewnie już to zrobił albo Wy to zrobiliście.
      Smutne 😔
    • tapatik Re: Ten Wstyd 06.08.19, 20:05
      Troll? Ale chyba taki głupszy.
      • bodzio_111 Re: Ten Wstyd 02.05.22, 20:33
        Czy ja wiem.
    • 1klassa Re: Ten Wstyd 24.10.19, 21:29
      Jego zycie i tyle.
    • miroslaw22223 Re: Ten Wstyd 28.07.21, 13:32
      Ja tego wątku nie rozumiem. Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi.

• saszanasza Re: Ten Wstyd 18.12.21, 11:35
        miroslaw22223 napisał:

> Ja tego wątku nie rozumiem. Może ktoś mi wyjaśnić o co chodzi.
        >
        Pan „tatuś roku” ma traumę i brzydzi się własnym dzieckiem tylko dlatego, że jest homoseksualistą. Współczuję temu chłopakowi. Na szczęście jego problemy znikną gdy rodzice kopną w kalendarz. Tatuś roku nigdy nie powinien mieć dzieci bo pomimo wieku, jest głupi jak but, okrutny i egoistyczny. _____________________________________________________________
        > elegancki
        > e zaproszenia ślubne
    • nangaparbat3 Re: Ten Wstyd 30.08.22, 12:31
      W mojej nieco dalszej rodzinie jest taki młody mężczyzna. Nie ukrywa już (bo wcześniej różnie bywało) swojej orientacji, ma stałego partnera, z którym bardzo się kochają, mieszkają razem, odwiedzają razem rodziców, babcie, ciocie, kuzynów. Rodzice go kochają i akceptują, i reszta rodziny. Chłopaki się dzięki temu skupiają na zwyczajnym życiu: praca, nauka, prowadzenie domu, sport i podróże. Nie wiem, jak "sąsiedzi", ale w rodzinie wszyscy ich lubią i cieszą się, kiedy są, bo to jakby słońce zaświeciło - są pogodni i radośni, pewnie w dużej części właśnie dlatego, że kochani.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka