Gość: basia9 IP: *.* 22.01.03, 11:50 Czy jest wogóle ktoś taki jak samotny tata.?Czy jest facet ktory sama musi podołać samotnemu macierzyństwu??BASIA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tonyy3 Re: samotny tata 14.07.13, 14:13 pewnie że jest tylko o tym sie nie mówi. Ja wychowóje sam syna Odpowiedz Link Zgłoś
januszwarszawa2013 Właśnie samotny tata 08.08.13, 07:56 Witam Cię , tak , ja właśnie radzę sobie sam . Ja mam 40 lat , syn 3 , na dodatek jestem inwalidą , chociaż nie wyglądam . I szczerze mówiąc , jedynie znajomi mi pomagają od czasu do czasu , wiem jak to jest samemu . Trzeba poświecić czas synowi , zarobić na utrzymanie domu , załatwić sprawy w urzędach , i jeszcze mieć na to wszystko siły. A to już nie takie proste. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paolka27 Re: samotny tata 09.08.13, 23:52 A czy są tu samotni ojcowie z Krakowa? Pyta...samotna mama Odpowiedz Link Zgłoś
grosz-ek Re: samotny tata 12.08.13, 12:23 Zastanawiam się czy konstrukcja "samotny tata" jest logicznie poprawna. Jeśli tata to ma dziecko, a jak ma dziecko, to nie jest sam. Może odczuwać samotność, ale to nie to samo co być samotnym. Dlatego wolę określenie "samodzielny tata". Odpowiedz Link Zgłoś
januszwarszawa2013 Witaj 20.08.13, 08:01 Praktycznie , to masz rację , teoretycznie jest to precyzowany "standard" , mówimy o samotności , czyli o braku partnerki , bo oczywiście że sami nie jesteśmy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś