Dodaj do ulubionych

zwaliłam telewizor

03.06.07, 22:01
j.w na glebe tylko dioda mu działa ...ratunku reaguje na pilota miganiem ale
sam odbiornik jest jak by w stanie czuwania czy da się go uratować czy to już
kalpa i złom ja sie zabije czy ktoś z panów może się na tym zna.....
Obserwuj wątek
    • kckk Re: 03.06.07, 23:13
      >ja sie zabije czy ktoś z panów może się na tym zna.....

No przykro mi, jeszcze nie próbowałem. Dawno temu spotkałem jedną zabłąkaną
      owieczkę idącą na rzeź, na szczęście udało się odwieść ją od tego zamiaru.
      A na imię jej było Asia.
    • m.matkowski Re: zwaliłam telewizor 03.06.07, 23:32
      hę?
      jak można zwalić telewizor na glebę?
      tak po prostu spadł?
      • egon26 Re: zwaliłam telewizor 03.06.07, 23:45
        Z akademików w Krakowie latały różne rzeczy lodówki, telewizory wink Pewnie w
        podony sposób wink
        • m.matkowski Re: zwaliłam telewizor 03.06.07, 23:47
          jak spadł z akademika, to się go (chyba?) nie da już uratować.
          • majuszka77 Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 07:30
            Dziekuje za wyczerpujące rady ....telewizor spadł z stolika rtv ...nie sam
            mocno mu w tym pomogłam ..niespecjalnie oczywiśćie...chodziło mi głuwnie o to
            czy po takim upadku da się go naprawić czy mogę wykonać nim lot koszący
            niestety nie z akademika tylko z bloku
            • janwatroba Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 09:49
              Swojego chlopa zaprzagnij do roboty...
              BTW pamietam jak kiedys moja zona zatrzasnela kluczyki w aucie i jak przez
              szpare miedzy uszczelka a szyba (okno na szczescie bylo ochylone)
              zaimprowizowanym haczykiem wykonanym z drutu otworzylem po godzinie niemal
              walki drzwi od srodka smile
              • majuszka77 Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 10:09
                dzięki za radę chłopa nie posiadam jestem wolna jak ten ptaszek ...spróbuje
                zwabić lisonoszasmile

a tak serio ...zadzwoniłam po fachowca ciekawe jak to sie skończy....
                • m.matkowski Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 17:05
                  niecierpliwie czekamy na dalszy ciąg historii - może być albo o listonoszu, jak
                  już się da zwabić, albo o telewizorze, jak przypałęta się fachowiec.
                  • majuszka77 Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 17:26
                    umarł....odszedł na zawsze ,fachowiec zalecił przeróbkę na panoramiczne
                    akwarium ,listonosz uciekłsmile
                    • jaremax Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 18:00
                      A jak się wypłaciłaś fachowcowi za tak rzetelną robotę wink ?
                      Ps. Ten listonosz to chyba jakiś pierdoła smile
                      • arienne07 Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 22:03
                        jaremax napisał:

> A jak się wypłaciłaś fachowcowi za tak rzetelną robotę wink ?
                        > Ps. Ten listonosz to chyba jakiś pierdoła smile

Ale ty żądny sensacji jesteś..tongue_out
                        • m.matkowski Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 23:01
                          chleba, igrzysk i plotek - tym żyje świat
                          • jaremax Re: zwaliłam telewizor 04.06.07, 23:56
                            Ale ja w życiu nie sieję plotek na majuszkę. Chciałem tylko
                            wiedzieć ile taka usługa utylizacji telewizora kosztuje , lub
                            przeróbki na akwarium.
                            • majuszka77 Re: zwaliłam telewizor 05.06.07, 10:01
                              A wiec spieszę z odpowiedzią ..lisonosz fakt straszna pierdoła smile fachowiec no
                              cóż nawet po założeniu worka na głowe nie spełniał by moich norm co do
                              płacenia w naturze...dostał 30 zeta i poszedł do domu tv stoi smętnie na
                              stoliku czekając na egzekucje ...rozważam lot koszący z 6 piętra + nagranie
                              całej akcji i wysłanie do śmiechu warte a nóż wygram nowy zwłaszcza gdyby
                              strary zaliczył np auto sąsiada....co do przeróbki na akwarium to dziękuje już
                              widzę oczami wyobraźni jak zwalam te biedne rybki na glebe....
                              • pradka Re:kto chce pomoze 05.06.07, 10:40
                                A mysle ze wiele osob ma w dobrym stanie TV moze ktos w okolicy zaoferuje
                                tobje i twoim pociechom w prezencie tak bywa ze w domu tylko sa i nie uzywane.
                                • kckk Re:kto chce pomoze 05.06.07, 15:03
                                  Półtora roku temu posiadałem wolny odbiornik, niestety pożyczyłem przyjacielowi,
                                  a drugiego się nie pozbędę. Trzeba być przygotowanym na różne ewentualności
                                  mając w domu dzieci spod ciemnej gwiazdy wink
                                  Ksiądz pod sutanną nosi p..... na wszelki wypadek, tak i ja jestem gotów na
                                  nieoczekiwane zwroty akcji. smile
    • xiv Re: zwaliłam telewizor 05.06.07, 18:20

mam dwa do oddania - niestety w Londynie uncertain

swoja droga: "Nazywam sie Xiv i jestem telewizoromaniakiem" i z tego wzgledu od
      dwóch lat nie ogladam telewizji - da sie zyc
      • majuszka77 Re: zwaliłam telewizor 05.06.07, 21:04
        oj przydało by się smile szkoda że tan Londyn tak dalekosmile
    • pradka Re: zwaliłam telewizor 05.06.07, 23:27
      jestem z toba mam propozycje ja napisalam jak padla mi pralka kto ma i odda za
      transport i juz 2 lata pierze super .napisz na forum albo 2 kropek ludzie maja
      dobre serce a jak widze masz dobre serce nie jest ci latwo z pociechami glowa
      do gory .
      • kckk Re: zwaliłam telewizor 05.06.07, 23:54
        > ludzie maja dobre serce a jak widze masz dobre serce nie jest ci latwo z
        > pociechami

Masz argumenty dziewczyno smile Poza tym skąd wiesz, że Majuszka ma dobre serce?
        Najprędzej zdobędzie ten tv pytając zaprzyjaźnionych piaskownicowych mam.

Przyjaciółki są wśród nas
    • majuszka77 Re: zwaliłam telewizor 06.06.07, 14:33
      Nie wiem czy mam dobre serce ale dziękuje za miłe słowasmile wieści w piaskownicy
      puszczone może się uda coś wyombinować..narazie czekam na cód ..jak códu nie
      bedzie to zapukam na dwukropek.Pozdrawiam.

Jeśli ktoś ma do oddania tv ...to ja bardzo chętniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka