ira.siad 10.09.07, 14:50 BEDĘ MIAŁ SYNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata_tomek Gratulacje!!! 10.09.07, 14:54 O, taaaakie wielkie GRATULACJE! Fajnie, ża akurat dorwałem się do kompa, jestem pierwszy z gratulacjami Ira.siad - ale kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Gratulacje!!! 10.09.07, 14:56 Tomasz ! Normalnie to ok 20 stycznia 2008 r. Ale zmuszam żonę psychicznie żeby postarała się wcześniej .. bo nie mogę się już doczekać ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ira.siad Re: Gratulacje 10.09.07, 14:57 Shit ! Zapomniałem podziekować za gratulację. Sorry ! i Wielkie dzieki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Gratulacje!!! 10.09.07, 18:10 > Ale zmuszam żonę psychicznie żeby postarała się wcześniej .. bo nie mogę się już doczekać ))))) Tylko nie przekombinuj z tym pośpiechem )) Gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
egon26 Re: YES ! Yes ! YES ! Yes ! 10.09.07, 16:02 U nas mówią że jak jest wnuczka to babcia jest babcią a dziadek jest mężem/ex mężem babci. Jak wnuk to na odwrót. Przenosząc to na rodziców to można by powiedzieć że w końcu zostaniesz ojcem a nie mężem mamy Gratulacje. Osobiście ci powiem że bardzo się ciesze- zaproponowałem kiedyś że jak będzie duga dziewczyna to zrzucimy się na PS dla ciebie- a że skompwy jestem z ulgą przyjąłem że będziesz miał pretekst by kupić *synowi* Jeszcze raz GRATULACJE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnnysixcannons Re: YES ! Yes ! YES ! Yes ! 10.09.07, 21:41 Bardzo się cieszę!Zrobimy wirtualne pępkowe!Staty ale się ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: YES ! Yes ! YES ! Yes ! 11.09.07, 07:41 Nie no moje gratulacje stary .... jak nic po takiej wiadomości trzeba się gdzieś troszkę sponiewierać za Wasze zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: YES ! Yes ! YES ! Yes ! 11.09.07, 08:52 Cieszę się z Tobą ira i nawet trochę zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
arienne07 Re: YES ! Yes ! YES ! Yes ! 11.09.07, 12:39 Czyli że na świat przyjdzie ira.siad.junior. Gratuluję! A co do tego pośpiechu to ja mam propozycję: gdyby urodziła 1 stycznia w Etiopii, to wyszłoby na to że mały urodziłby się w milenium, a wy z żoną bylibyście o 7 lat młodsi ale wasza córeczka to chyba na minusie Odpowiedz Link Zgłoś