gosia-h 06.02.04, 13:46 Karmie piersią i mam straszną ochite na pizze z pieczarkami taki mały kawałeczek. Moja córeczka ma miesiąc. Można??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bettyko1 Re: Pizza??? 06.02.04, 13:51 Czesć.Raczej bym odradzała moja córka ma rok a ja nadal nie jem grzybów są cieżkostrawne tym bardziej dla takiego maluszka .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lch74 Re: Pizza??? 06.02.04, 16:15 > Raczej bym odradzała moja córka ma rok a ja nadal nie jem grzybów są > cieżkostrawne tym bardziej dla takiego maluszka Ale przecież ten maluszek nie będzie jadł tych pieczarek;))) Ja jadłam różne grzyby w każdej postaci np. zupa grzybowa, surowe pieczarki, tosty z pieczarkami , jak tylko wróciłam do domu po porodzie i synkowi nigdy nic nie było. Teraz jem kapustę z grzybami, bigos z grzybami itp. i nadal nic mu nie jest:-) Oczywiście każde dziecko jest inne i mama musi sprawdzić doświadczalnie jakich składników w mleku maluch nie toleruje... ale nie dajmy się zwariować. Radzę ci spróbować jeść grzyby, bo może niepotrzebnie się katujesz od roku (chyba, że nie lubisz grzybów):-) Pozdrówki:-) -- Vicky i Rysiu (26.08.'03) Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: Pizza??? 06.02.04, 17:23 Oj jak ja sie strasznie ciesze!!! Moja córka ma trzy miesiące i nigdy nie miała kolek, właściwie niewiele sobie odmawiałam rzeczy do tej pory, ale grzybów tak. Przed wigilią pytałam lekarkę w przychodni co mogę jeść na wigilię - ona odpowiedziała, że wszystko POZA GRZYBAMI,absolutnie, nawet pieczarek nie, a ja je tak uwielbiam! I też chcę pizzy!:)) Pozdrawiam serdecznie! A to mój Skarb: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10574182 Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Pizza??? 06.02.04, 19:08 A ja załatwiłam moje starsze bezkolkowe dziecko właśnie pizzą. Wtedy to miała swój jedyny atak kolki. Zaczęłam ją jeść normalnie jak miała chyba pół roczku, ale dzieci są różne. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
aniael Re: Pizza??? 08.02.04, 19:33 Hej! Jak Twoje maleństwo zareagowało na pizzę? Moje dostało kolki :( Tylko nie wiem czy po pieczarkach czy po pizzy... Pozdrawiam A to moja Niunia :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10574182 Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Pizza??? 08.02.04, 22:28 Moje maleństwo miało kolkę ewidentnie po pizzy, bo my preferujemy hawajską. Myślę że to gorące ciasto jest nie za dobre dla bobasa, ale swoją drogą grzybów się wystrzegam. Nadal karmię młodszą 11 miesięczną pannę. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś