dobi53 07.06.10, 16:40 dziewczyny, czy mozna gdzies kupic kostium kapielowy do karmienia, czy cos takiego istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: kostium 07.06.10, 16:58 Nie sadze. Zreszta nie widze problemu, zeby karmic w zwyklym stroju kapielowym (ja zakladalam na gore t-shirt i wtedy bez problemu moglam karmic dziecko pod bluzka, nie wystawiajac biustu na widok publiczny. Polecam) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kaspra Re: kostium 07.06.10, 20:58 Mruwa9, po raz pierwszy zdecydowanie sie z Toba nie zgadzam :) Kostiumow do karmienia sa dziesiatki na rynku, pierwszy z brzegu: www.clevermummy.co.uk/page9.htm Niestety... Kostiumy kapielowe bywaja albo do karmienia, albo z "prawdziwymi rozmiarami" (sa XL, nie ma np. 32H) - wiec jak sie jest troszke "inaczej zbudowanym", to i tak jakby ich nie bylo.... Ja kupilam normalne ladne bikini z duuzym dekoldem i wyciagalam piers gora, w koncu skoro kobiety sa na plazy topless, to karmic tym bardziej wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
dobi53 Re: kostium 08.06.10, 12:45 super ale to nie jest Polska, a w Polsce niestety brak jest tego typu rzeczy ;(((( a szkoda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kaspra Re: kostium 08.06.10, 12:49 Ja tez nie mieszkam w UK, a kostium kupilam w sprzedazy wysylkowej :). Odpowiedz Link Zgłoś