98klara 09.08.10, 22:31 dziewczyny wyjeżdżam jutro nad białe i mam takie pytanie. Czy któraś z Was karmiąc piersią kąpała się w wodzie na powietrzu??? chciała bym ale kurka myślę sobie że chyba zapalenie piersi gotowe....;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamelia04.08.2007 Re: woda??? 09.08.10, 22:34 98klara napisała: > chciałabym ale kurka > myślę sobie że chyba zapalenie piersi gotowe....;/ ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
98klara Re: woda??? 09.08.10, 22:40 :) chodzi mi o to ze jak wyjdę z wody to może mi zawiać piersi i boje się tego. tak na co dzień chronię je trochę przed wiatrem bo się boje tego zapalenia. kto to przeżył to wie o czym pisze.... Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: woda??? 09.08.10, 22:38 Wiesz, zapalenie piersi nie bierze się ani od wody, ani od powietrza... Piersi nie da się też przeziębić i nie leci z nich skisłe mleko;) Tak, karmiąc piersią kąpałam się wielokrotnie na świeżym powietrzu. Nagminnie też karmiłam podczas kąpieli w wannie. Odpowiedz Link Zgłoś
98klara Re: woda??? 09.08.10, 22:42 to skąd się bierze zapalenie piersi?? a z tym karmieniem w wannie....hmm... każdy robi to co lubi:) Odpowiedz Link Zgłoś
go-jab Re: woda??? 10.08.10, 04:40 z zastojow... z bakterii... z niedopasowanej uprzezy... ze zlej pozycji przy spaniu (co prowadzi do zastojow)... nie z zimna!!! zapraszam na posta "najwieksze glupoty o karmieniu" albo cos takiego... nie umiem linka wsadzic... za durnam... moze mi mleko wlasne mozg zalalo... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: woda??? 09.08.10, 22:43 98klara napisała: > dziewczyny wyjeżdżam jutro nad białe i mam takie pytanie. Czy któraś z Was > karmiąc piersią kąpała się w wodzie na powietrzu??? chciała bym ale kurka > myślę sobie że chyba zapalenie piersi gotowe....;/ kąpałam sie nie mialam problemow Odpowiedz Link Zgłoś
pani-slowikowa Re: woda??? 09.08.10, 23:00 Lipcowa co tak delikatnie? Mniejsze bzdury bardziej piętnujesz. A fe, wstyd. Tak sobie myślę, że matki mieszkające nad morzem to mają ciężko w życiu, tam to dopiero wieje, woda w morzu zimna, pewno na czas karmienia zmieniają adresy... Odpowiedz Link Zgłoś
paniluna Re: woda??? 09.08.10, 23:15 pani-slowikowa napisała: > Tak sobie myślę, że matki mieszkające nad morzem to mają ciężko w życiu, tam to > dopiero wieje, woda w morzu zimna, pewno na czas karmienia zmieniają adresy... No ja z nad morza i też się kąpałam, karmiłam i wszystko inne co możliwe i zapalenia piersi się nie dorobiłam:) A wiało i to ostro;) Odpowiedz Link Zgłoś
98klara Re: woda??? 09.08.10, 23:16 nie rozumiem naprawdę po co takie złośliwe i szydercze odpowiedzi. Zastanawiam się nad czymś i pisze prosząc o rade, chyba po to jest to forum. Nie wiem może ktoś widzi w tym dobrą zabawę... pytanie jak pytanie jedne są wzniosłe i mądre inne głupie i bzdurne jak piszesz... może i bzdurne :) nie przeszkadza mi to Każdemu kto mimo bzdurnego pytania udzieli mi odpowiedzi z góry dziękuje:) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasprezynka Re: woda??? 10.08.10, 08:46 Wiadomo, lipcowa pisze delikatnie, bo jest mowa o karmieniu piersią :P Gdyby nie to, to pojechałaby sobie po koleżance :P. Do autorki wątku - dawno większej głupoty nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
pani-slowikowa Re: woda??? 09.08.10, 23:45 Pozwolę sobie na mały żarcik ;) jak już zmarzniesz w tej wodzie to wyjdziesz sobie szybko na słońce, podgrzejesz obie mleczarnie i żadne zapalenie ci nie zagrozi ;) To tak dla rozładowania atmosfery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: woda??? 10.08.10, 08:52 Piersi możesz przeziębić tak samo jak nogę, rękę czy wątrobę. A słyszałaś kiedyś o przeziębieniu nogi? Nie ma czegoś takiego, tak samo jak przeziębienia piersi. Zgaduję, że podpowiedziała ci to mamusia albo teściowa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mewa000 Re: woda??? 10.08.10, 09:20 budzik11 napisała: >Zgaduję, że podpowiedziała ci to mamusia albo teściowa ;-) Całkiem możliwe :P Ja miałam zapalenie piersi po zastoju, a zastój spowodowany kopnięciem w pierś przez małego. No ale teściowa i ciotki wiedziały lepiej-za duże dekolty nosiłam i mnie zawiało :D Odpowiedz Link Zgłoś