Dodaj do ulubionych

Lansinoh - opinie

01.03.12, 18:33
Chciałbym poprosić Was o opinie nt produktów marki Lansinoh.

Z najpopularniejszych, dostępnych w polsce znam lanolina Lansinoh HPA (polecam), Wkładki laktacyjne (kiedyś pisałam, ze są super cienkie i mocne).

Co powiecie o woreczkach do przechowywania pokarmu, butelkach? Ma ktoś ich laktator?
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: Lansinoh - opinie 01.03.12, 19:19
      mam laktator ręczny-super. dobrze działa, łatwo się rozkręca, myje-prosty i higieniczny. butelka posiada nakretki i są 2 w komplecie więc można w butli od laktatora przechowywać, ale to jak w innych chyba.
      woreczki super-szczelne, pojemność w sam raz, z podziałką i miejscem do podpisania.

cena produktów też konkurencyjna.
      • kalika4 Re: Lansinoh - opinie 02.03.12, 19:24
        za ile kupiłaś laktator? używałaś wcześniej innego? masz porównanie?
        • kondolyza Re: Lansinoh - opinie 02.03.12, 23:10
          używałam medeli, jakaś masakra to była, pompka-strzykawka, nieporęczny, mega dużo części, trudno go było złożyć, jedna wielka masakra generalnie.
          poza tym avent-,mnie drażniły muszle.
          na szczęście ani medeli ani avent nie kupowałam, tylko miałam pożyczone do wypróbowania.
          jak trafiłam z dzieckiem do szpitala i widziałam że nie będę mogła karmić przed operacją a po operacji dawać odmierozny pokarm to mąż kupił najprostszy model w aptece-kosztował jakieś 60-70 pln.
    • auszrine Re: Lansinoh - opinie 01.03.12, 20:37
      Woreczki są bardzo porządne. Wkładki jednorazowe rówież.
      • purple.pain Re: Lansinoh - opinie 02.03.12, 00:16
        Używałam woreczkow, kupiłam ze względu na cenę ale się nie zawiodłam, polecam
        • mikusia_k Re: Lansinoh - opinie 02.03.12, 08:48
          woreczki - jedne z najlepszych na rynku -cały pokarm z czasu,gdy synek po urodzeniu był w szpitalu mam w nich -a jest tego 2 szuflady w zamrażalniku

(najlepsze były woreczki z TESCO-bardzo tanie a rewelacyjne-niestety właściwie nie do znalezienia już nigdzie)
          • agus7 Re: Lansinoh - opinie 02.03.12, 10:28
            Mam lanoline od "cioci z Ameryki" i jest super.
            • kalika4 Re: Lansinoh - opinie 02.03.12, 19:23
              Na szczęście "ciocia z Ameryki" nie jest już potrzebna, bo w największych miastach w Polsce, w aptekach partnerskich są dostępne ich produkty. Na swojej stronie mają fajną mapkę i nie trzeba szukać, ja do swojej dzwonię, jak nie mają sprowadzają i po południu idę odebrać
    • hela_mela Re: Lansinoh - opinie 03.03.12, 19:38
      woreczki super. Proszę o info ile kosztują w pl i czy są opłacalne cenowo w porównaniu do innych marek. Jeszcze mam ok 15sztuk, ale niedługo się skończą.
      • hela_mela Re: Lansinoh - opinie 03.03.12, 19:39
        krem na pokaleczone brodawki też super. Używałam od razu po porodzie profilaktycznie i przy pierwszych dniach karmiąc - pomagał i dawał radę. Teraz sięgam czasami jak coś mnie zapieczę.
      • kalika4 Re: Lansinoh - opinie 03.03.12, 21:26
        Opakowanie zawierające 25 sztuk woreczków do przechowywania pokarmu laninoh kupisz już za 26 zł.
    • noushka Re: Lansinoh - opinie 03.03.12, 20:05
      krem jest rewelacyjny, polecam.
      mam laktator i tez polecam, prosty i skuteczny:)
      • baret Re: Lansinoh - opinie 03.03.12, 22:09
        @ kalika4
        a tak z ciekawości sie zapytam,
        TY MASZ JAKIEŚ POTOMSTWO?
        wiesz co to jest laktacja? z praktyki?

bo jeśli chodzi o trollowanie, i reklamę produktu to jesteś sprzeczna w swoich wpisach.
        w jakich? nie napiszę, bo wiedza kosztuje :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka