jagodzia24.09 17.01.06, 22:25 Podpowiedzcie dziewczyny - czy w czasie karmienia piersią można przyjmowć jakieś tabletki przeciw wypadaniu włosów, np Skrzyp polny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: okropnie wypadają mi włosy !!! 17.01.06, 22:40 ja bralam skrzyp wlasnie i pomoglo ale dopiero po czasie, nie od razu Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: okropnie wypadają mi włosy !!! 18.01.06, 08:29 sa w aptece dostepne takie ampulki do wcierania w skore glowy,wzmacniajace cebulki wlosa, ale niestety nazwy nie pamietam. Podobno rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
hratli polecam dermatologa 18.01.06, 09:01 nie kombinuj z preparatami, bo wydasz majatek. wiem sama po sobie. szampony, ampulki itp. wywalanie kasy. dermatolog przypisal mi plyn robiony na zamowienie - 10 zl cala kuracja 2 tyg. wlosy super - na przyszlosc swietna rzecz, bo wlosy sa nie do poznania :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza merc special 18.01.06, 10:06 mi bardzo pomogły merc special dragees - takie różowe tabletki chocby ostatnio znowu mi wychodzily - brałam i pomogło. oczywiście to kwestia indywidualna - a co do karmienia - niestety nie wiem - trzeba by się w aptece zapytać... koszt chyba 30 zł za opakowanie na miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Alpicort 18.01.06, 10:58 do wcierania w skórę głowy, na receptę, ale bardzo skuteczny. Jeśli włosy wypadają Ci po porodzie to nie przejmuj się tak, odrosną. Ja miałam takie prześwity na głowie, że szok i wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sdmr Re: okropnie wypadają mi włosy !!! 19.01.06, 10:45 powiem tak ja tez miałam ten problem,w zaiązku z tym kupiłam ampułki do wcierania s skóre głowy pt.Vichy. I jest duża poprawa. Taka kuracja kosztuje 130 zł 13 ampułek stosuje sie je co 2-3 dni i naprawde pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kika53 Re: okropnie wypadają mi włosy !!! 20.01.06, 18:01 dziewczyny,kiedy wlasciwie te wlosy zaczynaja wypadac?jestem 3 tyg.po porodzie i jak narazie spokoj,czy moge miec nadzieje,ze juz tak zostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
oda100 Re: okropnie wypadają mi włosy !!! 21.01.06, 17:17 Ohhh... 3 tygodnie po porodzie to mialam wlosy i cere jak modelka! U mnie zaczely intensywnie wypadac okolo 4 m-ca po porodzie. Nigdy w zyciu nie zgubilam takiej ilosci wlosow. Nie zakupilam jeszcze zadnych specjalnych preparatow, bo wydawalo mi sie ze to chwilowe. No wlasnie - kiedy u was stan wlosow wrocil do normy? czy jest to zwiazane z karmieniem czy hormonami, brakiem miesiaczki? Boje sie ze dopoki karmie to bede gubic wlosy, a poniewaz chce jeszcze pare miesiecy podawac piers to chyba bede musiala podeprzec sie jakimis lekami. Odpowiedz Link Zgłoś