itwrobel 13.08.06, 21:57 Mój 2,5 mies. synek od kilku dni zaczął ulewać. Wcześniej tego problemu nie było. Co się stało, że własnie teraz? Czy powinnam się martwić? Podpowiedzcie coś, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_p Re: zaczął ulewać 13.08.06, 22:14 A co ostatnio nowego zjadłaś? Moja córka silnym ulewaniem reagowała na pomidory, nektarynki, i pite przeze mnie czyste mleko - wystarczyło zjeść na śniadanie i juz miałam dzien ulewacza. Odpowiedz Link Zgłoś
itwrobel Re: zaczął ulewać 13.08.06, 22:24 nic nowego nie jadłam, a on ulewa tak jakoś dziwnie, po pierwsze nie po każdym karmieniu a po drugie wtedy gdy wezmę go do pionu - ulewa przy odbijaniu. Jak go nie biorę do odbijania to nie ulewa, dziwne! Odpowiedz Link Zgłoś
katia_5 Re: zaczął ulewać 14.08.06, 00:08 Możliwe,że zjada za dużo i nadmiar mleka ulewa. Odpowiedz Link Zgłoś
madzikpi Re: zaczął ulewać 14.08.06, 02:11 może wyprofiluj mu poziom w łóżeczku, żeby był łagodny spad, czyli pod główką najwyżej, potem niżej aż do poziomu. Tak mi zalecił lekarz i wtedy pomogło Odpowiedz Link Zgłoś
itwrobel Re: zaczął ulewać 14.08.06, 20:36 wiecie co ja już chyba wiem o co chodzi. Jemu rzadko się odbija nawet jak go wezmę pionowo, a często jak zaśnie to w ogóle go nie biorę do odbijania, pozwalam spać. Ostatnio odkryłam, że odbija mu się ładnie jak się odchylę do tyłu i położę go sobie na brzuszku. No ale wtedy to mu się odbija tak porządnie to co mu się nazbierało, że aż ulewa. Chyba muszę go częściej tak kłaść, żeby mniejsze porcie powietrza z niego uchodziły. Dziękuję wszystkim i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś