Gość: guest
IP: *.*
19.09.01, 11:46
Jak zwykle zwracam się do Was o poradę. Od miesiąca wskutek przyjmowania leków /nawracające krwotoki/ zaczęłam powoli tracić pokarm i karmić małego butlą. Ale to nie problem. /chociaż bardzo żałuję/. Sprawa polega na tym, że w związku z tym lekarz zalecił mi przyjmowanie tabletek antykoncepcyjnych Harmonet, ponieważ spirala w moim przypadku jest nie wskazana. I tu mam "zagwozdkę" ponieważ wprawdzie podaję mleko modyfikowane ale w niekiedy nocy kiedy mały się obudzi i wezmę go do nas do łóżka czasem zdarzy mu się złapać pierś, z której wprawdzie już prawie nic nie leci ale jednak kilka kropelek można wycisnąć. To go uspokaja i natychmiast usypia, ale ja okropnie martwię się czy przyjmowane przeze mnie tabletki nie zaszkodzą mojemu synkowi. Odsuwam go wprawdzie od cycusia wciskając butelkę z piciem, ale on tak naprawdę nie chce wcale jeść ani pić, a cycuś nawet pusty jest najlepszą kołysanką. Macie może jakąkolwiek wiedzę na ten temat? Bardzo proszę o porady. Nie chciałabym za nic na świecie, żeby kiedyś okazało się że to miało jakiś wpływ na zdrowie synka.Pozdrawiam jak zwykle serdecznie i gorąco Was wszystkie i Wasze najwspanialsze pociechyEdyta