Dodaj do ulubionych

smak mleka

IP: *.* 17.11.01, 08:14
czy spotkałyście się z tym ,że dziecko nie chce pić z butelki ani mleka ani picia, to jeszcze na smak mleka (Nan) w kaszce lub samego na łyżeczce parska z niesmakiem? Jakie mleko modyfikowane ma smak zbliżony do tego z piersi?w.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: smak mleka IP: *.* 17.11.01, 11:43
      No cóż widocznie najbardziej dzidzi smakuje mleko mamy, w końcu jest najsmaczniejsze;).Tak na poważnie ja mogę powiedzieć tylko tyle,że moje dziecko nigdy nie dalo się namówić na picie z butelki ze smoczkiem. Nawet po cesarce jak wydawało mi się że nie mam pokarmu a mała głodna. Mądre mam dziecko:). Co do smaków to nie mam zdania, zresztą nie używałam mleka modyfikowanego.
    • Gość: guest Re: smak mleka IP: *.* 18.11.01, 16:45
      Witaj. Mnie udało się namówić córeczkę na bebilon soja - ma lekką skazę więc darowałam sobie krowskie mleko modyfikowane. Jest tylko taka sprawa, że ona już skończyła 7 miesięcy i je już sporo różnych rzeczy. Zaczęłam ją dokarmiać bo wracam do pracy a nie bardzo idzie mi sciąganie odpowiedniej ilości. Narazie podaję jej bebilon zmieszany w mniejszym bądź większym stopniu z moim mlekiem - zależy ile "udoję". Myślę, że musisz popróbować z różnymi mleczkami - dzidziuś ma swój gust. Pozdrówki. Agusia.
    • Gość: guest Re: smak mleka IP: *.* 18.11.01, 20:04
      Dzięki Aga.Moja wkrótce skończy 9 miesięcy i pije moje mleko 3 razy w ciągu dnia i nie wiem czy to jej wystarcza (ile wypija z jednej piersi?????).Może ma mało w sensie do wzrostu?Jutro ją zważę i sprawdzę ile przybrała przez miesiąc - jesli dosyć ,to przestaniemy nadal na cycusiu.Pozdrowienia-Wiola.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka