Dodaj do ulubionych

Postanowiłam spróbować...

IP: *.* 13.05.02, 14:20
Nie karmię od 5 miesięcy - przyznaję, przez własną głupotę. Przez przypadek weszłam na forum "Karmienie ..." i postanowiłam sobie, że zrobię wszystko aby laktacja powróciła. Tylko czy po tak długim czasie jest to jeszcze możliwe? Proszę o rady i trzymajcie za mnie kciuki :):hello: Brenda
Obserwuj wątek
    • Gość: Paka Re: Postanowiłam spróbować... IP: *.* 13.05.02, 18:24
      Brenda, spróbować warto, zwłaszcza, że można pobudzić laktację nawet u matek adopcyjnych! Może nie uda Ci się wzbudzić na tyle, żebyś karmiła tylko piersią, ale skoro nie karmisz już 5 miesięcy, to wnioskuję, że dzidzia ma co najmniej tyle :), więc i tak za niedługo będziesz urozmaicać dietę. Na pewno przyda Ci się zestaw Medeli do wspomagania karmienia. Jeśli nie wiesz co to jest (pojawiało się na forum kilka razy), to napisz. Wyjaśnię. Wydaje mi się, że bez tego będzie trudno. Ponadto zajrzyj sobie na stronę www.laktacja.plPozdrawiam i trzymam kciuki :).Naprawdę warto...Paka z Wrocławia
    • Gość: janeczka Re: Postanowiłam spróbować... IP: *.* 19.05.02, 22:11
      Z tego, co czytałam, to tak.Tylko nic nie napisałaś, ile teraz ma Twoje dziecko.O ile uda się przystawić pewnie już dużego brzdąca do piersi, to wszystko powinno się udać. Ginekolog może Ci przepisać jakieś leki na zwiększenie laktacji.Powodzenia,Zajrzyj na stronęwww.laktacja.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka