Dodaj do ulubionych

Pomocy - mały? żarłok

IP: *.* 09.08.02, 11:23
Nie wiem co mam robić z moim żarłokiem, ma sześć miesięcy i waży 9 kilogramów, od pewnego czasu dostaje już owoce i warzywa (w sumie ok.1 słoiczka dziennie)i wszystko byłoby pięknie gdyby nie to, że dostał nagle straszliwego apetytu. Pzzed zaśnięciem ssie ok.1,5 godziny, a i tak budzi się w nocy na jedzenie (a już od dawna tego nie robił )i cały czas mam wrażenie, że zjadłby coś jeszcze. Czy to może oznaczać konieczność zwiększenia porcji pokarmu? Dotychczas starałam się nie dawać mu zbyt dużo, ale robi sie to coraz trudniejsze, mały płacze kiedy kończę mu dawać jeść słoiczkowe przysmaki. Może wprowadzić mięsko? Ten jego apetyt ma jedną zaletę: chudnę!!! i to szybko!!aga
Obserwuj wątek
    • Gość: luka Re: Pomocy - mały? żarłok IP: *.* 09.08.02, 22:22
      Pozdrawiamy. My mamy małą żarłoczkę Jagódkę. Ma 3,5 miesiąca a waży 7 kg. Musimy ją 2 razy dziennie dokarmiać Humaną, bo nie starcza jej piersi. Ale za to jest śliczna. Możemy Cię więc tylko pocieszyć, że nie jesteś sama. Pa.
      • Gość: altro1 Re: Pomocy - mały? żarłok IP: *.* 09.08.02, 22:47
        Chcecie powiedzieć, że to już tak zostanie? Całe szczęście, że mogę mu już dawać stałe pokarmy. Mam nadzieję, że nie będzie grubasem!!! Mimo swojej masy wygląda "prawie" szczupło. Chyba jutro pojadę zrobić słoiczkowe zapasy. No i zacznę mu dawać mięsko, bo jak nie to zje moje piersi, hi hi. aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka