Dodaj do ulubionych

Mało mleka

IP: *.* 28.11.02, 23:51
Cześć!!! Mam córeczkę, która ma 2 m-ce. Wydaje mi sie, że mam za mało pokarmu. Mała opróżni obie piersi i dalej chce jeść. Próbowałam ja przystawiać jak najczęściej i najdłużej i nic. Chciałam wspomnieć, że niunia ma jeszcze do tego skaze białkową. Pomóżcie mi, może któraś z Was zna "cudo" które da mi więcej mleka....Czekam
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka Re: Mało mleka IP: *.* 29.11.02, 11:12
      - Pij wody dużo- Herbatka laktacyjna Hippa lub inna (wybróbuj różne bo na jednych działa jedno na drugich drugie :) )- Ciemne piwo- Granulki homeopatyczne RICINUS COMMUNIS (może zrobiłam błąd ale powinni załapać w aptece o co chodzi)- może jesteś bardzo zmęczona lub/i zestresowana? Z własnego doświadczenia wiem, że to nie sprzyja produkcji mleka- daj sobie parę dni na zwiększenie laktacji, nie oczekuj cudów "z godziny na godzinę"pozdrawiam,zilka :)
      • Gość: AnetaLelonek Re: Mało mleka IP: *.* 29.11.02, 17:26
        mnie bardzo pomogły herbatki Hippa i dobre nastawienie.Im wiecej myślisz ze masz mało mleczka tym bardziej bedziesz zestresowana co nie służy laktacji- radzę pozytywnie myśleć i przystawiać jak najczesciej a mleczka będzie wiecej :) bydz może przechodzisz jeden z kryzysów laktacyjnych papa Anetka która karmi 3,5 m-ca i ma za soba 3 kryzysy laktacyjne :hello:
      • Gość: koronka Re: Mało mleka IP: *.* 29.11.02, 23:17
        Dzięki za rady!!Prawdę mówiąc pije bardzo dużo, herbatki również, ale dalej jest różnie. Spróbuje jeszcze z tymi granulkami i ciemnym piwem. Napisze jakie będę miała wyniki. Pozdrawiam. Koronka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka