kiro13 11.01.07, 09:58 jakie herbaty sa wskazane a raczej dopuszczane do picia w czasie karmienia chodzi mi o to czy moge jakies owocowe itd bo juz normalnie zglupialam i niewiem co moge pic a woda bokiem mi juz wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: co pic 11.01.07, 10:00 co lubisz to pij - byle duzo gdzie problem jest? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: co pic 11.01.07, 10:11 Ja sobie gotowałam kompoty z owoców, piłam też kawę zbożową. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co pic 11.01.07, 10:13 kawe zbozowa?? ja pilam zwykla i dobrze sie mialam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: co pic 11.01.07, 10:40 Zwykłą też czasem piłam ale ja tej zbożówki wypijałam całe dzbanki. Po normalnej kawie w takiej ilości bym się przekręciła. Odpowiedz Link Zgłoś
kiro13 Re: co pic 11.01.07, 11:37 dz serdecznie a gdzie problem ? w tym ze jak mi dali przy wyjsciu do szpitala kartke na ktorej pisalo co mozna a co ne to do picia wychodzila woda i inka i to wszystko dlatego niewiedzialam juz czy moge jakies owocowe herbatki bo skoro owocow nimozna poprostu zglup[ialam ale nie wstyd sie zapytac przedewszystkim jesli chodzi o samopoczucie mojego skarbenka Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: co pic 11.01.07, 13:00 i dlaczego owocow nie mozna? matka karmiaca ma zapotrzebowanie na kalorie jak gornik dolowy ;P nie mowiac o witaminach i wszytskim innym kto Wam natlukl do glowy ze nalezy jesc suchy ryz i popijac inką???? Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: co pic 11.01.07, 12:41 wszystko piłam. Oprócz coli, bo tą pijam tylko na kaca, a z racji karmienia kaca nie miewam ostatnio :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agatelek2 Re: co pic 11.01.07, 13:22 Ja też wszystko jadłam i piłam(nie licząc oczywiście alkoholu i ograniczyłam napoje gazowane)Jedno i drugie dziecko kolkę może miało z kilka dni i zero alergii. Odpowiedz Link Zgłoś