giga567 20.08.07, 11:48 Czy to możliwe aby karmiąc piersią dostać okres. Czy poprostu kończy się mleko i dlatego. Poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
druuna Re: karmienie a okres 20.08.07, 12:27 Jak długo juz karmisz? Jak często karmisz dziennie? Myslę, że to normalne! Dziewczyny róznie dostaja okres po porodzie nawet jak karmią częściej. Odpowiedz Link Zgłoś
druuna Re: karmienie a okres 20.08.07, 12:28 aha - a mleko będzie nawet jak juz nie będziesz w ogóle karmić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giga567 Re: karmienie a okres 20.08.07, 12:32 Karmie non stop czyli tyle ile chce - na żądanie. To moja druga córcia, z pierwszą było inaczej dopiero po odstawieniu, dlatego tez przyznam się że troche się przestraszyłam bo to dopiero 2 m-ce. Mój lekarz jest na urlopie i nawet niebyłam się przebadać. Odpowiedz Link Zgłoś
althea35 Re: karmienie a okres 20.08.07, 14:03 Nic sie nie konczy! To dwie niezalezne rzeczy. Jedna kobieta moze nie miec okresu rok, a inna distaje po 3 miesiacach. A karmic moga tak samo. Ja dostalam okresu jak amla miala 4,5 miesiaca i karmie bez problemu nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
rogalowa-1 Re: karmienie a okres 20.08.07, 21:53 Ja dostałam okres 3 miesiące po porodzie nadal karmię. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzataw_pl Re: karmienie a okres 20.08.07, 22:19 I okres dostalam 5 tygodni po porodzie, pomimo karmienia wyłącznie piersią. karmię nadal, córcia ma 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś
emarki Re: karmienie a okres 24.08.07, 13:35 ja dostałm okres jak mały kończył właśnie 4 m-ce i karmię nadal cały czas a moja koleżanka od dwóch miesięcy dokarmia dziecko, piersią karmi praktycznie dwa razy na dobę a okresu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś