netka007 18.11.07, 04:36 uzywac hydrokortyzonu karmiac piersia? i z innej bajki, choc tez o lek: tabletki do ssania neoangin - czy sa bezpieczne? dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula_oski Re: czy moge.... 18.11.07, 05:25 neo angin bez problemu,ja karmie piersia i jak mnie gardlo boli to tylko to.a co do hydrokortizon,to skoro lekarz ci przepisal...a na pewno mowilas ze karmisz,prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: czy moge.... 18.11.07, 11:49 Hydrokortyzon - jeśli chodzi o maść/krem przez niedługi czas (tzn. nie miesiącami) - można. Co do Neo-Angin - nie jestem pewna. Pani Monika podawała, że na gardło mozna brać: Tantum Verde, Septolete, Isla Mint, Tymianek z podbiałem Propolki, Homeovox, Homeogene, Gardlox, syrop Stodal lub Drosetux, Tymsal aerozol, syrop prawoślazowy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: czy moge.... 18.11.07, 13:26 Żeby było jasne - nawet jeżeli niektorych pastylek na gardło lepiej nie brać, na pewno zażycie kilku nie zaszkodzi dziecku! Odpowiedz Link Zgłoś