ma15 28.02.08, 09:58 znowu je co godzine i w dzien i w nocy:( ma 4 ,5 miesiaca i znowu zaczal czesto jesc. o co chodzi? nie mam sily juz gomw nocy karmic:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathilda Re: znowu... 28.02.08, 10:02 Między 4 a 6 miesiącem dzieci niestety częściej jedzą w nocy. Intensywnie rozwija sie mózg i układ nerwowy a nocne mleko na tłuszcze niezbędne do jego budowy. Ciężka sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
ma15 Re: znowu... 28.02.08, 10:09 to dobrze ze to chociaz normalne a nie z powodu jakiejs choroby. nie wiem tylko co juz myslec o tych kupach teraz zrobil twarda jak u doroslego chyba ze to po zupce z marchewki, ziemniaka i kaszki manny. albo nutramigen ( 2 razy dziennie)mu szkodzi. albo to wszystko tez normalne. juz sie pogubilam i nie wiem jak i co mu wprowadzac do menu. Odpowiedz Link Zgłoś
bathilda Re: znowu... 28.02.08, 10:11 Gotowana marchewka i gotowany ziemniak bardzo często zatwardzają. Zwłaszcza u takiego mikrusa. Mój taką zupkę (bez manny) dostał jak był miesiąc starszy i też brzuszek nie był zachwycony. Jeśli kupka jest taka twarda i możesz sobie na to pozwolić to może zwolnij trochę tempo rozszerzania diety, wróć na tydzień do samego mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma15 Re: znowu... 28.02.08, 10:19 chyba tak zrobie, bede dawac narazie samo mleko moje i nutramigena a za jakis czas zaczne od nowa wprowadzacnowosci. tylko co jak dalej bedzie tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś