e-milia44 05.04.04, 19:07 Hey, czy są tu jakieś zamodzielne mamy z Warszawy? Troche mi sie znudziły "samodzielne" spacery. Jesli któraś z Was miałaby ochotę czasem mi potowarzyszyć, zapraszam - odezwijcie się e-milia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelka2 Re: mamy z Wawy 05.04.04, 19:29 Hej. hej, jestem pewna ze jest tu bardzo duzo dziewczyn z Wawy. (no i ja tez) Mieszkam na Bielanach i znam samoinośc na spacerze.Mam synka ktory ma dopiero 3 miesiące.Oj ja tez bym sie z kims chetnie wybrala na spacer,bo samemu tak nudno.Jak chcesz to napisz na priv: agelka@op.pl gg2998241. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kati78 Re: mamy z Wawy 05.04.04, 20:13 Cześć dziewczyny Nie jestem z samej Warszawy ale mieszkam niedaleko i dla mnie to nie problem dojechać do stolicy. E-milio44, mam synka w tym samym wieku co Twój maluszek. Naprawde chętnie wybiorę się na wspólny spacerek. Odpowiedz mi na priv :kati78@gazeta.pl. Pozdrawiam. Kasia PS. Kasiu, naprawdę załuję, że nie mieszkamy blisko siebie. Dzięki za maila, odpiszę niedługo i wyślę Ci zdjecia Jacusia. Ucałuj Ninkę. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: mamy z Wawy 06.04.04, 01:13 odezwę się do Was na priva oferta spacerowa nadal aktualna Odpowiedz Link Zgłoś
betina25 Re: mamy z Wawy 06.04.04, 11:00 hej dziewczyny ja tez z warszawskich Bielan;chetnie sie spotkam na spacerku np.na placyku kolo ul.Marii Dabrowskiej;moja kruszynka ma dopiero dwa i pol mies.; moj mail to imart@imart.pl jakby co to czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
annoda Re: mamy z Wawy 06.04.04, 23:30 witaj e-milio! Nie wiem już sama czy jestem samodzielna... czy nie. Ale na wspólny spacer możemy się umówić. Ja mieszkam na Imielinie, a konkretniej na Wolicy. To już rzut beretem od Ciebie. Masz jakieś ulubione miejsce do spacerów? Pozdrawiamy - Ania i Dominika [13miesięczna] Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: mamy z Wawy 07.04.04, 00:36 tak konkretnie to nie - chodze sobie po okolicy... chetnie sie spotkam jak chcesz to pisz na priva e-milia44@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annoda Re: mamy z Wawy 17.04.04, 22:55 Hej! e-miliu, odezwij się Jeśli jeszcze masz ochotę na wspólny spacer... Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: mamy z Wawy 17.04.04, 23:08 Hey, pisałam na priva. Odezwę się na peweno - byłam trochę zajęta ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
paprykova Re: mamy z Wawy 19.04.04, 10:15 Babeczki ja tez mieszkam w wawce, konkretnie ursynów obok sggw, ale moje dzieci maja 13 i 9 lat więc nie spaceruje juz z nimi. Zostaje mi spacez z psem i z wami)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: mamy z Wawy 19.04.04, 23:56 dzieki... czy na pewno mozemy z pluszakiem konkurowac ? Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: mamy z Wawy 19.04.04, 23:57 A moze bysmy sie wszystkie jakos umowily na sobote albo niedziele? Odpowiedz Link Zgłoś
betina25 Re: mamy z Wawy 20.04.04, 10:21 to moze wybierzemy sie wszystkie do Wilanowa?tak tam teraz musi byc pieknie... Odpowiedz Link Zgłoś
stynka Re: mamy z Wawy 22.04.04, 12:21 No i co z tym spotkankiem? Może w któryś dzień powszedni po 17? Cieplutko już jest i widno do wieczora... Prawie codziennie rowerujemy na Szczęśliwicach, ale możemy podjechać w dowolne miejsce. stynka od 3-letniego Jacha Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek35 Re: mamy z Wawy 23.04.04, 16:29 My też mamy coraz większą wprawę w poruszaniu się na dwóch kółkach i jesteśmy chętni na spotkanie. Mama Antka (już prawie 1,5 rocznego) Odpowiedz Link Zgłoś
jogo2 Re: mamy z Wawy 25.04.04, 22:24 My z Arturkiem też, tylko gdzie i kiedy? Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
annoda Re: mamy z Wawy 23.04.04, 20:50 Wilanów się zazielenia.... Widać z mojego okna. Ale w ciągu najbliższych dni do was nie dołączę Może w następnym tygodniu...chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia44 Re: mamy z Wawy 28.04.04, 15:34 moze w weekend? ostatnio byla pbrzydka pogoda, ale teraz jest juz ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
an-da Re: mamy z Wawy 05.05.04, 14:01 witajcie E-mila - ja też z Kabat!!! niestety dopiero dziś odkryłam to forum i jeszcze nie doczytałam jak duże masz dziecko bardzo mi się podobały twoje wypowiedzi w wątkach, które akurat prtzeczytałam, chętnie cię poznam i maleństwo czy znasz to miejsce: plac zabaw + fontanna + włoska knajpka??? Odpowiedz Link Zgłoś