01.12.10, 16:05
Kiedyś na tym forum bywałam często. Nawet spotkałam się kilka razy z dziewczynami z Warszawy. Dziś jestem tu po kilku latach.
Mam prawie 9-letnią córkę. W trzecim miesiącu ciąży zostałam sama , potem pojawił się ktoś inny na dwa lata... A teraz znowu jesteśmy same od ponad dwóch lat.
Nie mogę narzekać... najważniejsze, że jest zdrowie. Ja pracuję, córka chodzi do szkoły i jakoś dajemy sobie radę.
Tylko czasem mam takie dni, że na nic nie mam siły.... że chciałabym aby ktoś zrobił coś za mnie, chciałabym aby ktoś mi pomógł, żebym nie musiała o wszystkim mysleć i o wszystko się martwić.

Chętnie porozmawiam z innymi samodzielnymi, chętnie się spotkam i chętnie pomogę.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • poshlady Re: powrót 03.12.10, 21:38
      witaj

Ja jestem samotna mamą 3 miesięcznego chłopczyka. Jak narazie nieźle sobie radzimy smile Niestety nie jestem z Wa-wy sad udzielam se też na wizażowych "samotnych mamusiach", tam częsciej mamuski zaglądaja i dziela się trudami macierzyństwa w pojedynke. Zapraszam tam również. Ja dopiero zaczynam tę drogę, staram się dostrzegac plusy mojej sytuacji, ale zdaję sobie sprawę, że bedzie ciężko...

pozdrawiam!
      • asnat2802 Re: powrót 06.12.10, 10:34
        nie ma co ukrywać,że jest ciężko... ale na pewno dasz radę smile

Piszesz ,że udzielasz się na wizażowych "samotnych mamusiach"... gdzie mam tego szukać?
        Pozdrawiam

• my-koralik Re: powrót 11.12.10, 19:26
          właśnie...gdziesmile
        • my-koralik Re: powrót 11.12.10, 19:28
          wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20375596#post20375596

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka