Dodaj do ulubionych

oliwija!!!!!

18.01.13, 09:51
Odezwij się do mnie!
A tak w ogóle jak się mają Twoje sprawy z teściową ? Odezwała się? Zaproponowała coś? Podajesz ją do sadu?

Obserwuj wątek
    • oliwija Re: oliwija!!!!! 18.01.13, 10:06
      czekoladowa75 napisała:

> A tak w ogóle jak się mają Twoje sprawy z teściową ? Odezwała się? Zaproponow
      > ała coś?

hmmmmmmmmmmmmm A miała sie odezwać? z tego co wiem to ja ja nie obchodze wiec nie licze na cokolwiek z jej strony. Dla mnie temat zamkniety raz na zawsze. Niby co miala zaproponowac? Dala papiery po ojcu młodej. skoczyło sie tak ,że te papiery nie wystarczyłu na rentę. Dodatkowo mogłabym sie starac o rente z odwolana ale musialbym spłacic zobowiazania zmarłego wobec ZUS a to mi sie nie uśmiecha tym barziej ze tego bylo kilka tysięcy.

>Podajesz ją do sadu?

a co mi to da? Wystapilam o odrzcenie spadku po zmarłym i teraz juz bedziemy miały świety spokój. O wszelkie zobowiazania musza sie martwić inni spadkobiercy. nie wiem czy druga żona byla żona zrobila to samo bo nie mam z nią kontaktu. ale niestety ilosc długów wobec zus urzedu skarbowego plus zaliczki alimentacyjne, które jak sie okazuje trzebaby zwrócic jest ogromna. a ja moze i jestem wredna ale dbam o swoj portfel i nie chce spadku po ojcu mojego dziecka bo ten spadek to same długi.

Zatem krótko. Ta zanjomość z mojej strony sie skonczyła w momencie kiedy jego matka powiedziala ,że ja nie obchodzę. Aczkolwiek nie bede młodej zabraniac kontatu z babcią- jesli kiedyś bedzie miala ochote na takie kontakty prosze bardzo , ale tym razem jzu reki do tego nie przyloże. Strasznie załuje ze rok temu wyciagnelam reke- bo moim zdaniem nie bylo warto..... ale to juz dluzsza historia.
      • czekoladowa75 Re: oliwija!!!!! 18.01.13, 10:47
        serio tak Ci powiedizała ,że ja nie obchodzisz?
        A wnuczka też ją nie obchodzi?

Ja to był jej pokazła gdzie raki zimują!!!!!

• oliwija Re: oliwija!!!!! 18.01.13, 12:41
          czekoladowa75 napisała:

> serio tak Ci powiedizała ,że ja nie obchodzisz?

serio seriosmile

> A wnuczka też ją nie obchodzi?

Tego nie wiem. I tak naprawdę teraz to już i mnie nie specjalnie interesuje co ona sobie o mnie myśli, czy ma jakieś uczucia do wnuczki. Jest dla mnie obcą osobą.

> Ja to był jej pokazła gdzie raki zimują!!!!!

Ale co mi to da? ze spotkam sie z nią w śądzie? no i po co? nie chce mi sie juz bawic w sady. sprawe zamknełam odrzuceniem spadku po ojcu młodej i juz .... nic mnie z tymi ludzmi nie łaczy. Kiedyś nadajdzie taki czas ze babcia tez umrze- normalna kolej rzeczy i mam nadzieje ze wczesniej zapisze komuś w testamencie mieszkanie i co tam jeszcze ma. I mam nadziej ze to nie bedzie moja córka. nigdy od nich nic młoda nie dostawała bez przymusu sądowego wiec i teraz sobie poradzimy. Ja juz naprawde mam dośc tego wszytskiego co sie działo przze prawie 9 lat... to szmat czasu. Teraz mam wreszcie szanse na troche spokoju.
          Teściowej moget tylko zyczyć aby w maire szybko wrócila do siebie po smnierci syna i zyła w miare spokojnie. ja jej głowy swoja osoba nie zamierzam zawracać. Tez jestm dla niej obca.... i niech tak zostanie na wieki wieków.

odezwij sie do mniena gg- to p ogadamy - tu nie pogadamy.
          • danaide Re: oliwija!!!!! 18.01.13, 21:37
            Powodzenia Oliwija, spokój - też bezcenne.
            • oliwija Re: oliwija!!!!! 19.01.13, 08:22
              danaide napisała:

> Powodzenia Oliwija, spokój - też bezcenne.
              >

oj zebys wiedziała.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka