Dodaj do ulubionych

pomoge innym

16.11.04, 20:51
Witam wszystkie samotne emamy.
kilka lat temu tez rozwiodlam sie z osoba, ktora mnie bardzo zawiodla. Ten
temat kazda z nas chyba przerabiala.Nie wiedzialam co ze soba zrobic,
zostalam z dwojka dzieci, dlugami po bylym mezu i z rozerwanym
sercem.Dobrze , ze chocoiaz mialam prace, dzieki ktorej powolutku wybrnelam z
dlugow.I...stanelam przed decyzja - co robic dalej?? Mialam 29 lat , dzieci i
przed soba pustke. Bardzo czesto rozmawialam na ten temat z moje babcia,
ktora podpowiedzialam mi, zebym nie stanela na tym co mam , zebym szla do
przodu. Posluchalam sie jej i odmienilam w ten sposob cale swoje zycie i to
dokladnie mowiac .
Obecnie mieszkam we Wloszech, mam kochajacego meza, zdecydowalam sie na
trzecie dziecko i jestem najszczesliwsza osoba pod sloncem.
Jezeli jest na tym forum osoba, kktora rownierz zechce odmienic swoj los,
niech napisze do mnie , pomoge jej poszukac drugiej polowy,tu- w slonecznej
Italii.Napiszcie na moj adres na forum.
z pozdrowieniami
Obserwuj wątek
    • kamila77 Re: pomoge innym 16.11.04, 21:10
      Do burdelu czy salonu go-go?
      • pelaga Do burdelu??? 16.11.04, 21:11
        Dokladnie o tym samym pomyslalam. Mam nadzieje, ze zadna naiwana mama nie
        nabierze sie na te bzdury.
        • kamila77 Re: Do burdelu??? 16.11.04, 21:16
          No, moze troche pojechalysmy, moja droga, sprawdzilam italijkę wyszukiwarką,
          nie jest zle. Ale matkobosko, nie wiedzialam, ze mamy tu jakąs agencje zon do
          wynajecia (wszystko jedno z kim, wszystko jedno gdzie, byleby chloooopa miec).
          • samodzielny Re: Do burdelu??? 16.11.04, 21:56
            kamila77 napisała
            > nie jest zle.

Nie??? No jesli to ma byc zacheta smile))))

Re: chyba wracamy do Polski?!
            Autor: w1313
            Data: 05.08.2004 19:12 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            Witam Wszystkich
            Ja tez w niedlugim czasie wybieram sie na stale do Polski.Chociarz jestem
            dopiero 3 lata na obczyznie to szczerze sie przyznam, ze mam juz dosc. Musze
            wytrzymac jeszcze rok i do widzenia Wlochy!
            Bede trzymala za Magde kciuki, zeby jednak nie stchorzyla, ja tez boje sie
            jak nie wiem co, ale to przecierz jest powrot tam gdzie sie urodzilam i gdzie
            ponad 30 lat mieszkalam.
            POzdrawiam Violka

Pozdr smile))))))))

• kamila77 Re: Do burdelu??? 16.11.04, 22:00
              Dobra, panie kolego, mianuje pana zastepcą przewodniczacej w Klubie
              Szperaczy smile Przyznaje sie bez bicia, nie chcialo mi sie czytac tych postow a
              piszac "nie jest zle" mialam na mysli to, ze autorka postu jako taka w ogole
              istnieje smile
              • w1313 Re: Do burdelu??? 21.11.04, 12:17
                Do JAKIEGO BURDELU???!!!! Czy wyscie oszalaly?.Tzn, ze jak dziewczyny wyszly za
                maz za wlocha to kim sa??Panienki na zyczenie??. Nie macie pojecia ile wlochow
                chcialoby miec zone z Polski, wiedza, ze sa to dziewczyny zaradne i pracowite.
                Nawet nie pomyslalam, ze cos takiego komus przyjdzie na mysl. Widocznie nie
                jestescie dojrzale emocjonalnie zeby myslec, ze za granica istnieja tez i
                ludzie , tacy normalni.Nie tylko burdele i korzystajacy z nich.
                • kamila77 Re: Do burdelu??? 21.11.04, 12:55
                  Droga wu z trzynastkami,

uhm, wiem, ze za granicami Ojczyzny naszej wspanialej zyja normalni ludzie.
                  Zawsze jednak myslalam, ze malzenstwo to cos wiecej niz kontrakt miedzy obcymi
                  sobie ludzmi. A bycie zoną nie polega na byciu zaradną i pracowitą. W gruncie
                  rzeczy sprawe zalatwilaby gosposia z niefrasobliwym podejsciem do wlasnego
                  ciala.
                  • samodzielny Re: Do burdelu??? 21.11.04, 15:37
                    mam juz dosc!!!!!
                    Data: 11.11.2004 18:35 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                    Witam wszystkich co zechcieli przeczytac, czego ja tak naprawde mam dosc.
                    Otoz mieszkam od kilku lat we Wloszech, w kraju gdzie moge napisac szczerze
                    roi sie od rasizmu.( oczywiscie nie o wszystkich wlochach mowa)
                    Moze wydawac sie to smieszne, ale wlasnie tak jest. Wlosi mysla o Polsce, ze
                    to tak biedny kraj , ze spimy w jakis stodolach.Nie mamy co jesc, a jak juz
                    jemy to tlusto i niezdrowo. Oni natomiast sa tacy wielcy i wspaniali, czego
                    to nie maja i co robia!To jeszcze nic, od kilku miesiecy pracuje z wloszkami,
                    kilka tygodni temu dowiedzialam sie , ze polacy sa inteligentni ale...w
                    porownaniu z krajami trzeciego swiata!Na kazdym kroku slysze kpiny pod
                    adresem Naszego kraju i narodu. Jezeli probuje stanac w obronie to "skacza" z
                    buziami na mnie, zamykam sie wtedy i biore sie do pracy.Jak mozna
                    przekrzyczec 8 wloszech? Sama nie dam rady chocby nie wiem co.Jestam tak zla
                    i wsciekla, ze chyba nikt nie ma pojecia. Uwazam Polske i polakow za narod
                    bardzo wysoko postawiony.Jestesmy ludzmi wyksztalconymy, ktorzy w wiekszosci
                    krajow licza sie . A tu.....? Moze z technika idziemy troszke do tylu , ale
                    inne rzeczy jak opieka zdrowotna i cala reszta jest u Nas o wiele wiele lat
                    do przodu.
                    Moze myle sie co do wlochow, niestety takie sa moje odczucia. Byc moze jak
                    zmienie prace to znajde sie wsrod ludzi normalnych.Bo jak dotychczas to mam
                    niewiele dobrego do powiedzenia na ich temat.
                    Wylalam troszke zalu z siebie, byc moze ktoras z Was rownierz spotkala sie w
                    kraju gdzie obecnie mieszka z takim traktowaniem.Zrozumie mnie wtedy,
                    zrozumie moja wscieklosc.
                    Serdecznie pozdrawiam w1313

Re: mam juz dosc!!!!!
                    Data: 12.11.2004 17:49 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

Dzieki i jeszcze raz dzieki za przyslane do mnie posty. Jest mi lepiej, bo
                    widze, ze nie jestem jakas wariatka, ktora wyolbrzymia sprawy.
                    To fakt, ze wlosi sa niedoinformowani i to jeszcze jak. Dwa lata temu podczas,
                    gdy bylismy w Polsce, kolezanka z klasy mojej corki napisala jej list.Zapytala
                    sie w tym liscie "czy ulepilas juz balwana??" !!!!! zostawie to bez komentarzy.
                    Macie racje, ze trzeba to ignorowac, ale jak siedzi sie przez osiem godzin z
                    osobami, ktore patrza sie czym mozna umilic drugiemu zycie , to nie jest to
                    zbyt przyjemne.Dzisiaj zanioslam im zdjecia mojego bloku w Polsce i kilku
                    miejsc z mojej miejscowosci.Moja szefowa wykrzyknela :jaki ladny blok!No tak,
                    ladny, bo kilka lat temu wyremontowany, i nie stodola.Czytajac Wasze posty
                    doszlam do wniosku, ze moze zmienie nastawienie moich wspolpracownic do naszego
                    kraju robiac zdjecia i pokazujac im. Chociarz ja wiem ..?Jakby nie bylo w
                    grudniu mam zamiar zrobic kilka i im pokazac.
                    Z jednym sie tylko nie zgodze, nie potrafie olac tego co mowia o polakach i
                    Polsce.
                    A tak z drugiej beczki to jest nas coraz wiecej z Wloch. Jesli ktoras mama
                    zechce niech napisze do mnie . Bedzie mozna sobie poplotkowac na rozne tematy.
                    Pozdrawiam . Moj adres: Wieslaw2002@tiscali.it

Wieslaw? to imie meza wlocha?? smile))))))))))))))))))))))
                    • amfenix Re: Do burdelu??? 21.11.04, 18:35
                      Jezusie rozszczepienie świadomości czy co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka