mmmonika 15.07.05, 13:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=26497945 ależ niedobre te samotne matki czyhające na dobrych i przystojnych cudzych mężów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natasza39 Re: Przeczytajcie 15.07.05, 13:58 tekst jajefajny Najbardziej podoba mi sie słowo "odbić". Chłop to znaczy sie ping-pong jakis jest. hehehehe Najlepiej to chłopów obrzydzać, wtedy to najwyzej samodzielnej zarzuci się, że lesbijka, albo nie ma chłopa i dlatego taka siara. Jezuuu, ale baby sa głupie! Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Przeczytajcie 15.07.05, 13:59 dziwi mnie ta mega pewność tej dziewczyny odnosnie męża , tez byłam taka chojraczka , ale kubeł zimnej wody na głowę i mi przeszło a samotne dziewczyny z dziecmi czy bez zawsze będą pod lupą Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:11 bsl napisała: > dziwi mnie ta mega pewność tej dziewczyny odnosnie męża , tez byłam taka > chojraczka , ale kubeł zimnej wody na głowę i mi przeszło > a samotne dziewczyny z dziecmi czy bez zawsze będą pod lupą hehehehe, odganiać, przeganiać, inwigilować. Przeszukiwać, szpiegować, wymagać raportów, rozliczać co do minuty. Obwąchiwać, szperać i podejrzewać,,,, Pod lupę sąsiadkę, koleżankę z pracy, przyjaciółke z piaskownicy, kuzynke, odseparować się od innych bab, bo one tez mogą czychać na chłopa! Generalnie najlepiej zamknać w klatce, zabrać spodnie i majtki (z gołym tyłkiem nigdzie nie pójdzie), karmić raz dziennie suchym chlebem i woda, to nie bedzie myslał o seksie. A może od razu wykastrować wszystkie baby naokoło i faceta. O wtedy mozna byc pewnym na 100%! Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:13 natasza39 nie o to mi chodziło i szkoda że ironizujesz Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:17 bsl napisała: > natasza39 nie o to mi chodziło i szkoda że ironizujesz Bo na to nie ma mocnych.... Co daje "branie pod lupę"? No sama powiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:21 wiem , nie ma pewnosci jak ma pójść to i tak pójdzie choćby go na silikon do podłogi przykleił , ale po cholerę gadac ze "mój" nigdy i nigdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
natasza39 Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:25 bsl napisała: > wiem , nie ma pewnosci jak ma pójść to i tak pójdzie choćby go na silikon do > podłogi przykleił , ale po cholerę gadac ze "mój" nigdy i nigdzie ? O teraz mówisz jak jest! Nigdy o nikim nie mozna powiedzieć "mój" czy "moja". Swoje mozna miec co najwyżej ....skarpetki Odpowiedz Link Zgłoś
done2 Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:32 Ciekawe czy kobieta mówiąca z taką pewnością o "swoim" mężu ma taką samą pewność co do siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.na.dachu Re: Przeczytajcie 15.07.05, 14:34 gdyby tak było, to z kim zdradzaliby mężowie? Ot tak nie przekształcą się w kochających inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś