Dodaj do ulubionych

SPOTKANIE WEEKENDOWE

IP: *.* 27.02.02, 22:07
i znowu ja troszeczke tutaj pomarudze ale mam wazne pytanie do mamus ,ktore w tym weekendzie beda uczestniczyc.Otoz mamy klopot<i to nie malysmile>niestety nie mamy jka zabrac ze soba wozka :-( a bez tego weekend moge sobie darowac.mam zatem pytanie czy ktoras z Was nie ma jeszcze w domku glebokiego wozka, w ktorym juz nie jezdzi dzidzia a ktorego nie sprzedalasmile i czy ewentualnie moglabym go pozyczyc na te dwa dni......nawet nie cale.mam nadzieje,ze nikt sie za mnie za takie pytanie nie obrazibeed czekac na odp........moze akuratpozdroiza i wozkowy Kubek :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ika Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE IP: *.* 27.02.02, 22:18
      Ja się też dołączam do tej prośby... Mój samochód okazał się za mały na dwa wózki :( Całe szczęście, że nie mam bliźniaków! :) No, ale nie chcę jechać do Wawy bez Izy i Kubka! Żałuję, że nie jeżdżę Vanem :( Albo innym Żukiem ;)
    • Gość: stynka Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE IP: *.* 27.02.02, 22:42
      Jach ma i da! Nawet będzie świeżutko z konserwacji odebrany :)st.
      • Gość: iberia Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE IP: *.* 27.02.02, 22:44
        hurrrrraaaaaaa!hurrrraaaahurrrrrrrrraaajedziemy i bedziemy jedzicsmile
      • Gość: stynka Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE IP: *.* 27.02.02, 22:44
        Rety... wózek z tej konserwacji, nie Jach... ;-)Tylko go jeszcze odebrać trzeba :)
        • Gość: iberia Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE IP: *.* 27.02.02, 22:48
          oooooo a SZTEFAN mial byc nowym postemsadtrudnohihistalo sie i nie nowegosmile jest stary sztef i swiezo zakonserwowany wozeczeksmile
    • Gość: Bożena Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE-problem IP: *.* 28.02.02, 12:14
      Miał być nowy post ,a wysłałam tutaj - sorki Kasiu.Ale w związku z wyjazdem mam poważny problem w domu.Mama próbuje mi za wszelką cenę uniemożliwić wyjazd. Wczoraj zebrałam na siebie straszne wrzaski, że jestem najbardziej nieopowiedzialną matką na świecie, stara 40-stka a życie jej nic nie nauczyło, wyrodna matka narażająca dziecko na tak wielkie niebezpieczeństwo, pewnie nas ktoś porwie, zabije, jadę niewiadomo gdzie i do kogo, Marysieńka jest za mała na takie podróże i tak dalej...Jeszcze uprzejma moja koleżanka podzieliła obawy mojej mamy (mnie przy tym oczywiście nie było)Końcówka była taka:- " ...dziecko zostaje w domu, a ty możesz sobie jechać w p..du". Działo sie to wszystko w obecności Marysi i po ostatnim przekleństwie - Marysia uroczo zaczeła po babci powtarzać -"w p..du" "w p..du" ...I na tym koniec.Czy nie mówiłam Ci Kasiu, że to wszystko jest irracjonalne...skrzynia bez słowa komentarza
      • Gość: stynka Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE-problem IP: *.* 28.02.02, 12:18
        O matko... Faktycznie bez komentarza.Przyjeżdżajcie, kobietki :) Włos Wam z głowy nie spadnie :).Całuski gorące od stynki i Jacha :)
      • Gość: Ika Re: SPOTKANIE WEEKENDOWE-problem IP: *.* 28.02.02, 18:40
        O rrrany... :OSkrzynia, nie daj się! Marysia to duża panna w porównaniu choćby z moim Oskarkiem czy Kubkiem Izy :) Moja mama też delikatnie wyraziła obawę, czy aby Oski nie jest za mały na takie podróże i żebym nie "dopieprzyła" takim wyjazdem, ale poza tym nie ośmieliła się protestować. Na szczęście wie, że babcia to babcia ;) To Ty jesteś matką i Ty sama wiesz najlepiej, co jest dla Twojego dziecka dobre a co nie.A ja zawsze mówiłam, że skoro jestem sama, to moje dziecko będzie musiało być ze mną zawsze i wszędzie i musi się do tego przyzwyczajać od małego :) A ponadto zamierzam wychować towarzyskie stworzenie, a więc muszę mu zapewniać od małego szerokie kontakty :)Mam nadzieję, że się jednak spotkamy w Wawie i nasze dzieciaczki też :)Buziaki!Ika z Oskarkiem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka