IP: *.* 02.03.02, 14:03
Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Joanna_S Re: Witam IP: *.* 02.03.02, 15:25
      Witaj Gosiusmile)Ja też niedługo będę mamusią więc witam w gronie przyszłych mamuś samodzielnych.Wiesz już może czy będzie dziewczynka czy chłopczyk?Ja czekam na swoją Emilkę z niecierpliwością, swoją drogą teraz mi się strasznie ciągnie i zaczynam się troszkę bać porodu i w ogóle tego co będzie.Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twoje maleństwo.Joasia i Emismile)) (brykająca w brzuszku)
    • Gość: Zilka 10 miesiąc??? IP: *.* 03.03.02, 09:19
      Fajnie tu u nas na forum, mogę potwierdzić. Witaj wśród nas, choć szkoda, że w takich okolicznościach - zostawania samodzielną mamą. Tylko mam jedno pytanie - jakim cudem jesteś w 10 miesiącu ciąży? Rozumiem, że to jakaś literówka ale dziwna. No nic, pozdrawiam też:)
      • Gość: gośka Re: 10 miesiąc??? IP: *.* 03.03.02, 12:18
        Oczywiście - miałam na myśli 10 tydzień ... boshhh ... nie mogę się przyzwyczaić...nie wiem jeszcze czy to będzie chłopiec czy dziewczynka ... już wkrótce sie dowiem, nie mogę się już doczekać, pozdrawiam gorąco :))
    • Gość: bridgett Re: Witam IP: *.* 03.03.02, 12:04
      Witaj Gosiu,fajnie że do nas zajrzała, mam nadzieję, że zostaniesz z nami dłużej.MonikaSPS Też mnie intryguje ten 10 miesiąc ciąży!!
      • Gość: gośka Re: Witam IP: *.* 03.03.02, 12:22
        jak widzę największe zainteresowanie wzbudził ten 10 miesiąc ;)... na szczęście to 10 tydzień, nie wiem czy dałabym radę tyle miesięcy ;).... ostatnie tygodnie były dla mnie bardzo ciężkie i baaardzo stresujące, wreszcie dochodzę do siebie ale jak widać mam jeszcze kłopot z tymi miesiacami i tygodniami ... pozdrowionka :)
    • Gość: gra Re: Witam IP: *.* 04.03.02, 08:56
      A witamy, witamyale masz jeszcze duuuużo czasu , a w pierwszej chwili myslałam ,że juz jestes po terminie i dlatego 10 miesiąc GRAps. a z tą wiedzą czy chłopczyk czy dziewczynka to nie zawsze jest tak łatwo , u mnie do końca nie było widać tak się dziecinka wstydziła a teraz jak przyjda znajomi to .... myk i już jest golutka i sie cieszy ,że ja ganiam i ubieram
      • Gość: gośka Re: Witam IP: *.* 06.03.02, 09:34
        Wiem ze mam dużo czasu i .... teraz dopiero zaczynam się niecierpliwić ... chce wiedziec jak najszybciej czy to bedzie chłopczyk czy dziewczynka a najlepiej żeby już mykała golutka tak jak Twoja dzidzia :) ... a tu jeszcze tyyyyle muszę czekać ..... heh ... mam nadzieję ze teraz to już szybko zleci ?! Pozdrowionka ... dla małego golaska równiez ;)
    • Gość: ttt Re: Witam IP: *.* 05.03.02, 17:28
      Witam Cię Gosiu.Też przez chwile myślałam, że już jesteś po terminie jak ja.Ja naprawde jestem juz w 10 MIESIĄCU!!!!To może byc każdego dnia- chciałabym , żeby jak najszybciej.Od kilku tygodni wyglądało na to że może być dużo przed terminem a teraz w brzuszku najlepiej.Kazdy dzień wlecze sie w nieskończoność...... tylko nasłuchuję...... "poluję" na jakikolwiek objaw, że się zaczyna. A tu nic. Chodze na badania co 2 dni.Dzidziuś różnie- na zmianę prawie go nie ma albo szaleje...... ale wolę to drugie..... wtedy wiem, że wszystko ok.Życzę Ci tak dobrego stanu fizycznego jak mój przez całą ciążę a psychicznego 1000000x lepszego.Pozdrawiam. Dziewczyny!!! Trzymajcie za mnie.TeresaPs. Może wstyd się przyznać ale skąd bierzecie "buźki"- podzielcie sie z nieświadomą koleżanką..... z internetu korzystam od bardzo bardzo niedawna.gośka napisała/ł:> Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.> Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)> Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)gośka napisała/ł:> Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.> Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)> Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)gośka napisała/ł:> Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.> Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)> Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)gośka napisała/ł:> Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.> Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)> Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)gośka napisała/ł:> Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.> Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)> Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)gośka napisała/ł:> Witam wszystkie mamy ... te "obecne" i przyszłe ... wyglada na to że zostanę kolejną "samodzielną mamą" ...heh ... jestem w 10 miesiacu ciązy i ....... strasznie się boję.> Stronę edziecko znalazłam przypadkowo (wcześniej szukałam wszystkiego ale niestety na inny temat - przez własną głupotę ale juz mi przeszło - na szczęście)i ..... od kilku dni przegladam ją dokładnie, szczególnie spodobało mi się forum, fajnie tu u Was :)> Pozdrawiam bardzo mocno i życze miłego weekendu :)
      • Gość: gra Re: Witam IP: *.* 06.03.02, 08:03
        WitajGośce napisałam ,że ma duuużo czasu ale Ty to naprawdę jesteś juz "po czasie"(instrukcja obrazków jest w takiej zakładce ,zanim wybierzesz rodzaj forum , taki napis "Obrazki do postów".)powodzenia nie tylko we wstawianiu obrazków graps ale jak zrobiłaś ,że tan Twój post tyle razy dopiął posta Gośki to nie wiem , kobiety w ciąży mają takie nadprzyrodzone moce gra
        • Gość: ttt Re: Witam IP: *.* 06.03.02, 08:48
          Dzięki na naukę.Nie wiem jak to zrobiłm, ale jestem wybitnie uzdolniona(hahaha)....jeśli coś da się zepsuć..... a nawet nie da..... to mnie się to uda.pozdrawiam.Teresa
          • Gość: gra Re: Witam IP: *.* 06.03.02, 09:04
            Dlaczego TY nie spisz ?o tej godzinie i z takim brzuchem to się śpi albo leży tylko pewnie nie bardzo jest jak się wygodnie ułożyć z tego co pamiętamgraile przytyłaś ?
            • Gość: ttt Re: Witam IP: *.* 06.03.02, 10:36
              Brzuch mam bardzo mały i właściwie w niczym mi nie przeszkadza- przytyłam 13 kg- przed ciążą ważyłam tylko 47 kg- więc nadal mogę robić właściwie wszystko. jak czasem patrzę na kobiety w ciąży ledwo sie ruszające to cieszę się, że ze mną nie jest tak źle.A nie śpię bo denerwuję się coraz bardziej.
      • Gość: gośka Re: Witam IP: *.* 06.03.02, 09:41
        Hej :)nie dziwię Ci się że każdy dzień wlecze Ci się w nieskończoność ... przede mną tyle czasu jeszcze a ja już nie moge się doczekać. U mnie nawet jeszcze fasolka nie szleje w brzuszku a już chciałabym zeby dała jakiś znak że jest i jest jej tam dobrze ale na to muszę jeszcze poczekać :( Trzymaj się dzielnie na pewno już niedługo Twoje maleństwo zechce wyjść z brzuszka, zyczę Ci tego jak najbardziej i oby jak najszybciej :) wierze że nie możesz się już doczekać.Pozdrowionka !!! :)
        • Gość: ttt Re: Witam-do gośki IP: *.* 06.03.02, 10:42
          Do szaleństw fasolki jeszcze Ci trochę zostało. Mój robak zaczął się ruszać dość wcześnie jak na pierwiastkę bo w 18 tygodniu.:bounce: To super uczucie chociaz czasem wątroba boli. Moje maleństwo 2 tygodnie temu przestało się ruszać :sleep: i trafiłam na kilka dni do szpitala i nie chciałabym juz więcej przeżywać podobnego stresu.Wiem, że każdy dień mnie do tego zbliża ale chcę już.... jak najszybciej.Misiek- jeszcze z robaczkiem :wahoo:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka