Dodaj do ulubionych

Zakochałam się !

IP: *.* 08.07.02, 12:09
No i co ?Mówiłam, że będzie fajnie ? No i się, kurcze blade zakochałam, z absolutną wzjemnością. w koledze z liceum. Sama w to niewierzę, ale w sumie dlaczego nie ? Zakochałam się i zaczynam nowe zycie - z nim !I jest kochany, przystojny, ciepły, mądry i dobry. 10 razy fajniejszy i bliższy mi niż ten, który zostawił mnie z dzieckiem.Ja juz będę chyba pisac same posty optymistyczne i radosne. Najbardziej cieszy mnie to, że moje "będzie dobrze" jest coraz bardziej prawdziwe, coraz bardziej namacalne i konkretne. A przecież ja tez kiedyś bałam się , że już nigdy tak nie będzie. Wszystko co złe mija i ma swój koniec. Tak musi być.całujębettina
Obserwuj wątek
    • Gość: Zilka :))))))))))) IP: *.* 08.07.02, 12:19
      Bettina ale super!!!!!!!! Oczywiście okropnie Ci zazdroszczę ale życze wszystkiego dobrego, samych dobrych dni i w ogóle. To może za jakiś czas Filip się doczeka rodzeństwa? :) :) :) :) Jedziecie gdzieś razem na wakacje? No sama nie wiem co mam pisać ale oczywiście miałaś i masz rację z tym "będzie dobrze". Superowo, okropnie się cieszę :) :)
    • Gość: KP Re: Zakochałam się ! IP: *.* 08.07.02, 13:56
      Baaardzo się cieszę. Gratuluję i życzę wszystkiego Najlepszego!!!
    • Gość: ZosiaN Re: Zakochałam się ! IP: *.* 08.07.02, 15:26
      :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: as Re: Zakochałam się ! IP: *.* 08.07.02, 16:30
      Ale masz fajnie!!! Gratuluje i tak trzymaj. Ja chyba też, ale na razie tylko trochę się zakochałam i jeszcze nie jestem pewna, ale muszę przyznać - jest przyjemnie. Pozdrawiam (wszystkie obecne i przyszłe zakochane)AS
    • Gość: ejuka Re: Zakochałam się ! IP: *.* 08.07.02, 22:13
      Super!!! Gratulacje!!! Wszystkiego, co najlepsze na świecie !!!Jak to miło,że się ułożyło.Życzę Wam wszystkiego naj,naj,najlepszego .ejuka
    • Gość: Bożena Re: Zakochałam się ! IP: *.* 10.07.02, 09:46
      I tak trzymaj. Pamiętasz nasze wiosenne posty ? Marzenia :)Ja również Bettinko się zakochuje i to coraz bardziej, znaliśmy się wcześniej 8 lat , on próbował zbliżyć się do mnie od 6 . Byliśmy starymi przyjaciółmi. I nic. Aż tu nagle dokładnie 2 m-ce temu - trach i stało się :) Jesteśmy razem, Marysia jest w nim zakochana jest ciepłym i dobrym człowiekiem .Życzę Ci, aby ta miłość trwała wiecznie ....Bądź szczęśliwa na zawsze :)A ja jak będę wychodzić za mąż to będziecie pierwsze o tym wiedzieć. Tak mi go brakuje na codzień, że chyba ulegnę...Całuski
      • Gość: as Re: Zakochałam się ! IP: *.* 10.07.02, 09:52
        Strasznie się cieszę i gratulacje! Po tej ostatniej epidemii opuszczonych dopiero co, nareszcie jakieś dobre wieści! To daje nadzieję, że świat mimo całego swojego szaleństwa potrafi być jeszcze piękny i dobry. AS
    • Gość: iberia Dołaczam do Ciebie :-) IP: *.* 25.07.02, 09:41
      a raczej dołaczamy bo chodzi o mnie i kubeczka.od wczoraj potwierdzone,ze jestemy kochani i zakochani nie tylko w sobie nawzajemsmile.od razu nauczylam sie fruwac i musze przyznac,ze jest to calkiem mile uczucie unoszenia sie tak nad ziemiasmile)))))))))pozdrawiamy iza i Kubeczek i.......:-)
      • Gość: ZosiaN Re: Dołaczam do Ciebie :-) IP: *.* 25.07.02, 10:09
        Ja też tak chcę, bo od wczoraj mam dołasad i ciągle ryczęsadZosia
      • Gość: eMisiek Re: Dołaczam do Ciebie :-) IP: *.* 26.07.02, 19:25
        SUUUUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!!Ja też się zakocham- ale tylko z wzajemnością- wezmę z Was przykład.Jeszce nie jestem sama ale to kwestia tygodni..........a potem zaczynam polowanie :lol:Teresa
        • Gość: ZosiaN Re: Dołaczam do Ciebie :-) IP: *.* 26.07.02, 20:35
          A mi już jest lepiejsmile))))))))))))))))))))))))))))))))))))))I też będziemy szczęśliwie zakochane. Mówi się: nie znasz dnia ani godzinysmile))))))))))A może już jutro coś się wydarzy???Pozdrawiam wszystkie szczęściary (te co już, i te za chwilkęsmile))Zosia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka