Dodaj do ulubionych

Za średnią wodę

IP: *.* 07.11.02, 12:00
Miłe Panie,ze zobowiązania się wywiązałem. Wiem, że Andrzej (dyrektor PKiN) skontaktował się z ŻuczkowąMamą i coś tam sobie flirtują. Na troszkę muszę zniknąć. Jadę doskonalić swe medyczne umiejśtności. Jeśli będę miał dostęp do komputera na pewno na forum będę zaglądał. Wracam - planowo - za 3 miesiące. Ale to tylko kilka godzin promem więc może będę wpadał? Sam nie wiem. Trzymajcie się ciepło i nie róbcie głupstw!!!WaszantyGrantPS. Usiłuję uwieść Renatę27 ale to całkiem inny wątek...
Obserwuj wątek
    • Gość: mamazuczka Re: Za średnią wodę IP: *.* 07.11.02, 12:18
      Drogi Majmedzie Pierwszy! :hello:Jestem właśnie po flircie e-mailowym z Twoim szanownym znajomym [nota bene znanym mi z wielu różnych (czytaj: konkretnych) sytuacji, PISM, znajomych (wspólnych jak się zorientowałam - również). I mam o nim baaaardzo dobre zdanie! Swoją drogą jaki ten świat jest mały i jak dziwnie krzyżują się ludzkie drogi i losy. (tutaj głęboka zaduma nad losami świata tego :bounce: !!)Szkoda, że nie będzie Ciebie na naszym spotkaniu 16.11, ale sądzę, że nie będzie to ostatnie mamuś spotkanie, więc szanse zawsze będziesz miał.Gdybyś był zainteresowany, to odsyłam do wątku (chyba) "PKiN samotne...." czy coś w tym stylu (kurcze, zapomniałam nazwy wątku).A na razie jedź i się dokształcaj ku chwale naszej i naszych pociech - tylko nie chodź na wagary!!! pozdrawiamBrygida mama Żuczkai Mamuśki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka