katep_1 08.02.07, 21:46 nie mam juz po prostu siły Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cyganka0 Re: nie chcę mi się żyć;( 08.02.07, 22:22 Po kazdej burzy przychodzi slonce... Ja zyje tylko dzieki tej mysli i czekam na to slonce Napewno wyjrzy dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodytatus Re: nie chcę mi się żyć;( 08.02.07, 22:50 slonce? jak to wygalda? aa, ty tez ja jezszc enie widzialas jak zobaczysz to daj znac Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: nie chcę mi się żyć;( 09.02.07, 11:41 hej, co z Wami? może pójdziemy na jakiś wspólny spacer? Warszawka pasuje?Dzień coraz dłuższy, ma się ku wiośnie...ptaki zaczynają tu i owdzie spiewać, czasem słońce- jest!- oślepia mnie prosto po oczach.... Niedługo zaśpiewam to co zwykle: Tyle słońca w całym mieście, nie widziałaś tego jeszcze popatrz, no popatrz.... Rozumiem,że czasem ma się wszystkiego dość, ale...po koleii..Czego na dziś?Może da się JEDNAK coś zrobić, przeorganozować...Mogę w czymś pomoc? Zrobic zakupy?podać aspirynke? Jakby co to na coś konkretnego się pisze- bardzo proszę. Tylko nie zwalajcie mi od razu całego świata na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: nie chcę mi się żyć;( 09.02.07, 12:48 Mnie też się nie chce, co gorsza już dość długo tak mi jest. To co proponujecie? Zbiorowe samobójstwo? Razem raźniej... Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: nie chcę mi się żyć;( 09.02.07, 21:24 jestem za - zresztą lepszych pomysłów nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: nie chcę mi się żyć;( 10.02.07, 06:48 No to fajnie. Jaki miły sobotni poranek. A dzieci co? Zabieramy ze soba, czy do domu dziecka? Albo zapisać komuś w testemencie... Eh, pomarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
maxbaby Re: nie chcę mi się żyć;( 10.02.07, 09:21 dajcie spokój dziewczyny-proszę Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: nie chcę mi się żyć;( 10.02.07, 09:53 Już dajemy. Sorry za czarny humor, ale jakoś trzeba... odreagować (?) Odpowiedz Link Zgłoś
megan26 Re: nie chcę mi się żyć;( 10.02.07, 10:39 Dziewczyny proszę was wejdzicie sobie na forum "strata dziecka" wy macie wspaniałe zdrowe dzieciaki i to jest najwazniejsze i dla nich powinnyscie zyć trzeba kochać ludzi tak szybko odchodzą !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: nie chcę mi się żyć;( 10.02.07, 10:43 Megan - nie neguję, masz rację. Mamy po co i dla kogo żyć. Tylko że powtarzanie tego nie sprawi, ze w to uwierzymy. Czasami mózg nie funkcjonuje racjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
megan26 Re: nie chcę mi się żyć;( 10.02.07, 15:42 jejku wiem są czasami potworne chwile w naszym zyciu jak też czasami takie mam ale na to chyba nie ma lekarstwa ani rzadnej magicznej tabletki która pozwoliłaby nam zapomnieć a chyba szkoda że nie ma, więc musimy sobie jakoś radzić też czasmi nie wiedzialam co mam z soba począc ale wiem jedno kazdy dzień może być piekniejszy od poprzedniego i musimy robić tak aby rzeczywiście tak było. Pozdrawaim was bardzo mocno i życzę usmiechu i pieknych chwil!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś