EEEEhhhh szkoda, że nie można go sobie „skleić” z kilku mężczyzn i mieć wszystko w jednym
Mój byłby taki:
Wygląd: brunet, zielone lub niebieskie oczy, wysoki 183 cm, nie łysiejący, ciemna karnacja, ciało dobrze zbudowane, umięśnione ale bez przesady. Nie może być chudy – taki pośredni najlepiej jakby był. Nie może nosić okularów, delikatnie owłosiona klatka piersiowa, siurak duży ale nie za duży (mniami), znaczy taki żeby w żadnej pozycji nie wylatywał

Cechy charakteru: szczery, konkretny, z poczuciem humoru ale i poważny – zależnie od sytuacji, konsekwentny, słowny, absolutnie nie wulgarny! Ambitny, raczej typ domownika, czuły, opiekuńczy, delikatny. Cierpliwy, opanowany.
Reszta: alkohol – tylko okazjonalnie, papierosy – mi bez różnicy, uwielbiający sex – ze mną oczywiście

dobrze by było jakby gotować umiał i lubił – bo ja nienawidzę. Zadbany – ubiór, paznokcie, zęby. No i nazwisko żeby miał jakieś fajowe – nietypowe
No to by było jakoś tak w wielkim skrócie. Wiem – nie ma takiego, ale pomarzyć zawsze można