hrabina111 26.11.09, 13:33 Czy któraś z Was próbowała nowych słoiczków do jedzenia babydream z rossmanna ? i jakie opinie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
talablaska Re: babydream 26.11.09, 13:44 Mój synek próbował na razie deserów:musli i jabłka, truskawki, jagody-całkiem mu smakowały, obiadek jeszcze czeka w kolejce. Co tu się oszukiwać duża porcja-przystępna cena, oczywiście w porównaniu z konkurencją. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekm84 Re: babydream 26.11.09, 14:31 Córka zjadła dziś spagetti po bolońsku. Nie narzekała. Zjadła wszystko tak jak z innych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
minerwamcg Re: babydream 26.11.09, 18:36 Nie. Jakoś nie mam zaufania do "własnych marek" wielkich sieci. To znaczy jeśli idzie o jedzenie, bo np. chusteczki baby dream są dobre (szczegolnie białe), a i pampersy niezłe. Ich łyżeczki do karmienia są wręcz rewelacyjne! Ale jedzenia bym się nie odważyła. Wiadomo, że własna marka musi być tańsza. A tę taniość osiąga się różnymi sposobami... Odpowiedz Link Zgłoś
eddie1980 Re: babydream 26.11.09, 15:22 Tak kupiłam kilka słoiczków i przed następnym zakupem się zastanowię. Spaghetti niezbyt ładnie pachniało, dziecko jeść nie chciało a powodem była dodana papryka, no chyba zdecydowanie za wcześnie jak dla 8 miesięcznego dzieciaka. A w innych niezbyt apetycznie wygląda pływający tłuszcz. Tyle o obiadkach, deserków nie jadłyśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: babydream 26.11.09, 15:36 Obiadki są obrzydliwe i śmierdzące, a owocowe składają się w połowie z mąki ryżowej. Odpowiedz Link Zgłoś
bati201 Re: babydream 27.11.09, 23:41 Ja kupiłam i nam się podobało. Nie widziałam żadnego tłuszczu i nie czułam brzydkiego zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
talablaska Re: babydream 28.11.09, 13:51 Ja w końcu też wczoraj dałam ten obiadek i jakoś małemu bardzo podszedł bo innych tak chętnie nie jadł...aż się zdziwiłam . Pachniał całkiem normalnie (na pewno nie brzydko)a tłuszczyku trochę faktycznie było ale tylko na górze słoika. Uważam że są w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś