sirod 13.03.10, 18:39 Witam, Czy komus udało się zdemontować łuki w tej macie? Czy po zmontowaniu łuki te już są złączone na stałe? Boję się robić coś na siłe bo uszkodzę zabawkę. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boysmum Re: mata Rainforest Fisher Price 13.03.10, 21:23 nam też się udało i przewieźliśmy szczęśliwie mate do polski Odpowiedz Link Zgłoś
sirod Re: mata Rainforest Fisher Price 13.03.10, 21:37 czy łuki łatwo udało się rozłączyć czy trzeba byłu użyć sporej siły? Odpowiedz Link Zgłoś
sabrina_30 Re: mata Rainforest Fisher Price 13.03.10, 21:41 Nam też sie udał zdemontować i łuk i palmę z żyrafą ) Odpowiedz Link Zgłoś
darlenka51 Re: mata Rainforest Fisher Price 13.03.10, 21:43 Ja niestety próbowałam to zrobić i nie dałam rady,matę oddałam bratu dla jego synka z niezdemontowanym łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
renata-anna.z Re: mata Rainforest Fisher Price 13.03.10, 21:58 Ja kupiłam na Allegro i były oczywiście w całości, ale nasz starszy synek prawie 4-latek poradził sobie z łukami i całą resztą wyśmienicie zdemontował-aż miał zakaz coby nie zdemolował braciszkowi maty,próbujcie- na 100% nie sa na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś