doka1 04.03.04, 19:43 Kochane co wiecie o karmieniu cudzych dzicie gdzie mozna sie zglosic szukając takiej osoby. Dziekuje za sugestie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: MAMKA 04.03.04, 20:39 "Organizacji banków mleka kobiecego należy zaniechać. Dokarmianie dziecka mlekiem innej kobiety może być dopuszczone tylko za zgodą obu matek. Z uwagi na możliwość przenoszenia wielu nie diagnozowanych chorób, głównie wirusowych (np. cytomegalia, WZW C, AIDS) drogą pokarmu kobiecego, aby uniknąć późniejszych roszczeń nie należy mieszać pokarmu wielu matek." cytat z: www.laktacja.pl/problemy/pr1.htm no i ja sie z tym zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
g273 Re: MAMKA 04.03.04, 22:54 Hej. Wiesz co, nie zdecydowałabym się... Po pierwsze dlatego, co pisze wyżej Driadea, a po drugie to serce by mi pękło z rozpaczy jakbym widziala, że inna kobieta przytula do piersi moje maleństwo. Wiem, że to pewnie dla dobra dziecka, ale jednak nie. Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: MAMKA 05.03.04, 01:56 Niestety nie mam pojęcia czy coś takiego jest dotępne... Wszyscy siestrasznie oburzają jak się wspomni o mamkowaniu... Może jakaś znajoma.......? Odpowiedz Link Zgłoś
doka1 Re: MAMKA 05.03.04, 15:17 Zgadza się myslałam, że nie jest to praktykowane, ale zasugerowałam się watkiem w telenoweli klan taka mamka wystapiła w serialu dokarmiajac dziecko Pani Lubicz po mastektomii..., No cóż tak szukam wiadomosci na ten temat Glównie finansowych tzn ciekawi mnie ile cos takiego kosztuje pozdrawiam PS a do decydowania mi daleko Odpowiedz Link Zgłoś