aserduszko3 14.06.10, 19:48 Tak sie zastanawiam jaka niespodziankę sprawić mężowi, znaczy się jaką synek mu sprawi . Nie chodzi oczywiście o jakieś kosztowne prezenty ale o coś symbolicznego albo może gdzieś jakiś wspólny wypad. A Wy jakie macie pomysły na ten dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamyslona Re: Dzień Ojca 14.06.10, 19:58 Ja mam zamiar do sniadania ktore robie mezowi do pracy dodac niespodzianke, np. batonika, z karteczka "dla super taty" i odrysowana lapka malego jako podpis Odpowiedz Link Zgłoś
lesiomama Re: Dzień Ojca 14.06.10, 20:33 Ja chcę laurkę zrobić - z przodu napis "Laurka dla taty" a w środku odciśnięta rączka małego (wymaluję szminką) A co dostałyście na dzień matki? Odpowiedz Link Zgłoś
zaklinka_k Re: Dzień Ojca 14.06.10, 20:53 My dostaliśmy ze żłobka taką laurkę na Dzień Matki i Dzień Ojca - to było serce wycięte z niebieskiego papieru, przewiązane czerwoną wstążeczką i odciśniętą rączką naszej Małgoni (w kolorze czerwonym) oraz napisem "Małgosia - dla Mamy i Taty) Odpowiedz Link Zgłoś
eireen1 Re: Dzień Ojca 14.06.10, 21:52 To będzie pierwszy dzień taty: -koszulka"najfajniejszy tata na swiecie"- tak faktycznie jest-nie ma rzeczy,ktorej przy synku nie robi -kaftanik dla bobasa z napisem:"jestem twoim koteczkiem tatusiu"czy cos w tym sylu -laurka z łapką odciśniętą-za pomocą zmywalnego atramentu.No moze ze stópką-będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
meg27_3 Re: Dzień Ojca 14.06.10, 22:08 Ja chce kupic mezowi na allegro kubek ze zdjeciami corki i napisem. Bedzie to jest pierwsze swieto i nalezy mu sie bo podobnie jak ktos juz tu pisal robi przy corci wszystko co ja oprocz karmienia piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
eireen1 Re: Dzień Ojca 14.06.10, 22:40 O właśnie właśnie-kubek lub koszulka ze zdjęciem dzieciątka Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: Dzień Ojca 14.06.10, 22:20 > -laurka z łapką odciśniętą-za pomocą zmywalnego atramentu.No moze ze > stópką-będzie łatwiej Żebyś się nie zdziwiła Ja ostatnio próbowałam tego na mojej małej (8mc) i zużyłyśmy ze 30 kartek zanim wyszło nam jako tako. A mała oczywiście cała w farbie, na dodatek czerwonej... Wyglądała jakbyśmy ją zamordowali ;D Ale była za to prze-szczęśliwa Mam gdzieś fotkę, jak znajdę to dodam Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dzień Ojca 14.06.10, 22:14 zamówiłam od synka dla taty taki czekoladowy telegram : chocolissimo.pl/do/item/2006-PL02DS/Tatusiujestenajlepsz z bilecikiem "kocham Cię tatusiu" Odpowiedz Link Zgłoś