mwiha1 29.03.11, 16:41 jakie polecacie?Mam butelki avent wiec zastnawiam sie nad kupnem philipsa avent no ale...moze macie inne zdanie, jakei są fajne itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada85 Re: podgrzewacze 29.03.11, 17:41 My mamy aventa, podgrzewacz jak podgrzewacz. Ogólnie moje zdanie jest takie że to strata kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1357 Re: podgrzewacze 29.03.11, 20:08 Mam dwójkę dzieci, nigdy nie użyłam podgrzewacza i nie wiem, po co jest. Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: podgrzewacze 29.03.11, 20:29 Mikrofalówkę masz? Szkoda kasy i czasu na podgrzewacz, ja używałam tylko do rozmrażania zupek, a i do tego się w sumie zmuszałam, bo w mikrofali szybciej. Chcesz to ci wyślę swój staroć za darmo, tylko na przesyłkę daj. Trochę kamienia ma i kabel w jednym miejscu nadtopiłam i jest owinięty izolacją Ale działa Taki mam, tylko wtedy miał inną nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka4 Re: podgrzewacze 30.03.11, 09:07 Ja nie podgrzewam w mikrofalówce, bo www.lepszezdrowie.info/mikrofala.htm Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: podgrzewacze 30.03.11, 09:36 Dla mnie to są bzdury akurat. Naukowcy już udowodnili, że mikrofalówka nie jest tak szkodliwa jak wszyscy twierdzili a nadal powstają takie głupie artykuły mające dowodzić czegoś przeciwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
atrapcia Re: podgrzewacze 30.03.11, 09:47 No dobra, żeby nie być gołosłowną - ty dałaś artykuł, to ja też dam. Nawet kilka. 1. na wiki - najciekawsze na końcu 2. fajne informacje 3. też fajnie opisane A niech wystarczą te 3 odnośniki, bo zakładam, że jesteś istotą myślącą i dorosłą, więc sama potrafisz szukać Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: podgrzewacze 30.03.11, 11:00 Mikrofala jest niezdrowa. Ja z tego powodu kupila w koncu podgrzewacz. Nawet sobie nie podgrzewam tyle w mikrofali, ile dziecku musialam, zanim mialam podgrzewacz. Poza tym podgrzewacz jest maly, mozna zabrac w podroz. Odpowiedz Link Zgłoś
julka1967a Re: podgrzewacze 29.03.11, 23:17 Sprawdź, czy ma wyłącznik. Ja kupiłam za 80 zł podgrzewacz Aventu (przez Internet) i okazało się, że jak go chcę wyłączyć to muszę wyciągać z gniazdka wtyczkę... koszmar. Nie polecam w każdym razie. Mało go używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
maderta Re: podgrzewacze 29.03.11, 23:29 Mam zwykły snowbear. Najlepiej jednak sprawdza się garnek z wrzątkiem, zdecydowanie szybciej niż podgrzewacz. No cyba, że będziesz chciała dłużej przetrzymać ciepłe jedzonko. Odpowiedz Link Zgłoś
apata Re: podgrzewacze 30.03.11, 08:38 ja mam od początku SNOW BEAR z koncówką do samochodu kupiłam na allegro za jakieś 60-80 zł i też używam do butelek AVENT, ja sobie bardzo chwalę bo mała od urodzenia na butli i nie musiałam latać do kuchni żeby zagrzać wode,poprostu budziłam się 10 min wcześniej wstawiałm butelkę i dalej mała drzemka albo po nakarmieniu od razu wstawiałam butelkę z wodą na 37 st , teraz używam także do podgrzewania dań i jest super nic mi się nie przypali ani nie przegrzeje i mam pod ręką a jak trzeba gdzieś jechać to podłączam w samochodzie i nie musze latać po knajpach prosić o szklankę gorącej wody, ja osobiście polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
krokre Re: podgrzewacze 01.04.11, 20:26 apata napisała: > ja mam od początku SNOW BEAR z koncówką do samochodu kupiłam na allegro za jaki > eś 60-80 zł i też używam do butelek AVENT, ja sobie bardzo chwalę bo mała od ur > odzenia na butli i nie musiałam latać do kuchni żeby zagrzać wode,poprostu bud > ziłam się 10 min wcześniej wstawiałm butelkę i dalej mała drzemka albo po nakar > mieniu od razu wstawiałam butelkę z wodą na 37 st , teraz używam także do podgr > zewania dań i jest super nic mi się nie przypali ani nie przegrzeje i mam pod > ręką a jak trzeba gdzieś jechać to podłączam w samochodzie i nie musze latać po > knajpach prosić o szklankę gorącej wody, ja osobiście polecam! Podpisuję sie pod tym Przy synku nie miałam podgrzewacza i przeżyłam heheh ale musiałam ciągle podgrzewać wodę i takie tam. Przy córce postanowiłam sobie sprawić w/w podgrzewacz i jest SUPEROWY. Tani i bardzo praktyczny. Posiada czujnik tj termostat dzięki czemu sam się włącza i wyłącza jak tylko osiągnie daną temp przez nas ustawioną. Można regulować sobie temp w zależności co chcemy podgrzewać wodę na mleko czy obiadek w słoiczku a do tego można wyparzyć np smoczek. Na codzien mam ustawioną stało temp 40 stopni na wode do mleka. Jak dla mnie podgrzewacz jest bardzo przydatny w każdej chwili wyciągam z niego butelke z juz podgrzana wodą wsypuję mleko i gotowe w ciągu 30 sekund a nawet szybciej hehhe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chusteczka4 Re: podgrzewacze 30.03.11, 09:04 Ja mam podgrzewacz z aventu, kosztował 150zł i zgodzę się z koleżanką, która wcześniej napisała, że to strata kasy, bo strata. Równie dobrze, można podgrzać w małym garnuszku a zaoszczędzić pieniądze, żadna róznica - i nie wiem dlaczego to musiało być takie drogie! Odpowiedz Link Zgłoś
monika8630 Re: podgrzewacze 30.03.11, 09:50 Ja mam butelki nuk a podgrzewacz sisi baby care- uzywam go co noc,nie chce mi sie wstawac w nocy wiec mam go na szafce nocnej jak dla mnie rewelacja> Odpowiedz Link Zgłoś
kotkowa Re: podgrzewacze 30.03.11, 10:59 Ja mam Sisi babycare, jest niedrogi, a bardzo fajny. Ma wszystkie potrzebne opcje - podgrzewanie do 40 st bez wody, podgrzewanie pokarmow stalych w 70 st, sterylizacja butelek i pojemnikow w 100 st, ma mozliwosc podlaczenia w samochodzie, co jest rewelacyjna opcja w podrozy. Miesci rozne wielkosci butelek i ma pojemniczek na stale pokarmy dostosowany do otworu. Odpowiedz Link Zgłoś
terazmama Re: podgrzewacze 31.03.11, 09:49 Witam, ja mam taki podgrzewacz i jestem z niego zadowolona. gumowakaczuszka.istore.pl/pl/bebe-jou-podgrzewacz-do-butelek-dostepny-w-5-kolorach.html w nocy jest niezastapiony, trzymam w nim caly czas picie bo mala czesto sie budzi. a dam jej troszke pic i spi dalej Odpowiedz Link Zgłoś
casablanca102 Re: podgrzewacze 08.04.11, 00:09 dzięki za linka - ja chyba się skuszę tam na Bebedellice - fajna maszyna Odpowiedz Link Zgłoś
suazi1 Daj sobie spokój z podgrzewaczem!!! 01.04.11, 23:10 Ze sterylizatorem zresztą też! I jedno i drugie zostało wymyślone po to, żeby naciągać nieopierzonych rodziców na niepotrzebne wydatki. Cała sprawę spokojnie załatwisz garnkiem z wodą: ciepłą do podgrzewania, wrzątkiem do wysterylizowania. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatin Re: Daj sobie spokój z podgrzewaczem!!! 01.04.11, 23:36 ja kupiłam jakiś tani, chiński na allegro (z wtyczką samochodową), nie mam do niego zastrzeżeń, o dziwo, nadal działa i wyglada jak nowy. nie warto wydawać kasy na firmówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Daj sobie spokój z podgrzewaczem!!! 08.04.11, 00:16 Miska z bardzo ciepla woda sprawdza mi sie jako podgrzewacz. Przy pierwszym dziecku bylo jeszcze gorzej, bo przeczytama w amerykanskiej ksiazce dla mlodych rodziciow, ze dziecku wsio rowno czy pije cieple czy zimne i pierworodna pila mleko w temp. pokojowej. Odpowiedz Link Zgłoś