Dodaj do ulubionych

zęby: jedynki górne...

13.10.11, 22:23
...jeśli są to czy są ładne i gładkie czy niekoniecznie ? bo nasze jakies dziwne ;/
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: zęby: jedynki górne... 13.10.11, 22:30
      Zwykle na górze mają takie "falbanki" i rosną nieraz krzywo, póki się z resztą zębów się ułożą.
      A co u Was dziwnego?
    • fasol-inka Re: zęby: jedynki górne... 13.10.11, 23:14
      u mojego synka jak perełki akurat - równe, białe, gładkie
    • mamuniaolunia Re: zęby: jedynki górne... 14.10.11, 08:29
      Mój ma akurat śliczniutkie białe i równe, ale np. córeczka koleżanki ma ciemniejsze szkliwo i zęby sa jakby cofnięte do środka buzi. Jej mama też tak ma, więc myślę, że dużo z wyglądu zębów zalezy po prostu od genów. A co Cię niepokoi w zębach Twojego dziecka?
      • eluzai Re: zęby: jedynki górne... 14.10.11, 10:49
        są proste ale wygladaja jakby były otarte na końcach, tak nawet od połowy w dól... wink
        • fasol-inka Re: zęby: jedynki górne... 14.10.11, 11:37
          haha u mojego synka takie są dolne dwójki - jakby je na czymś starł wink
          • mamuniaolunia Re: zęby: jedynki górne... 14.10.11, 21:09
            U mojego identycznie smile Też się martwiłam jak mu takie wyszły, ale uznałam, że taka uroda i już. A może jeszcze się wyrównają... kto wie, jeszcze parę lat przed nimi smile
    • rudaiuk Re: zęby: jedynki górne... 14.10.11, 11:42
      U nas górne też mają jakby falbanki na krawędzi i są od siebie oddalone. Mam nadzieję, że jak wyjdzie reszta to się do siebie przytulą. Jak zaczęły się przebijać przez dziąsła to wyglądało tak jakby jedna rosła do przodu a druga do tyłu ale teraz są w jednej linii. Teraz idą górne 2 , wszystkie są białe. Oboje z mężem mamy równe i białe zęby więc mam nadzieję, że córa też będzie mieć ładne zęby.
      Pozdrawiamsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka