megi2511 05.10.12, 13:47 u mojej córki ( 11 mc) zobaczyłam własnie, że ma białą dolną wargę od strony wewnętrznej, nie są to krostki jak na pleśniawki tylko po prostu cały pasek biały, ktoś wie co to może być? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panizalewska Re: biała warga 05.10.12, 16:14 A ma dziecię jakieś zęby? Może sobie przygryzła? Ja mam takie białe linie wzdłuż całych policzków po wewnętrznej, bo notorycznie przygryzam Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: biała warga 05.10.12, 19:48 no ma 8 ale nie wiem czy dałaby radę sobie tak równiutko na całej lini przygryźć Odpowiedz Link Zgłoś
e-kasia27 Re: biała warga 02.12.12, 22:37 panizalewska napisała: > Ja mam takie białe linie wzdłu > ż całych policzków po wewnętrznej, bo notorycznie przygryzam To nie jest od przygryzania. Jak masz białe linie wzdłuż policzków, to znaczy że jesteś alergikiem, to typowy wygląd śluzówki w jamie ustnej alergika. Odpowiedz Link Zgłoś
jureckadiana Re: biała warga 02.12.12, 10:43 wie już ktoś co to takiego! ? mój synek też ma 11mc i pojawiło się to samo. bardzo porze dać znać jak będzie wiadomo!! jutro chyba będę musiala lekarza się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
paulina060787 Re: biała warga 02.12.12, 22:22 a czasem nie ssie smoczka?bo jesli tak to to zwykly odciskmojemu tez tak sie zrobilo kilka razy ale,przeszlo Odpowiedz Link Zgłoś
jureckadiana Re: biała warga 02.12.12, 22:59 ssie, może. Dlatego nie panikuje, ale chyba lepiej to sprawdzić bo już me kilku dni to ma h bardzo brzydko wygląda. momentami lepiej a kiedy znów zaglądam jeszcze gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś