Dodaj do ulubionych

wózek spacerowy

07.06.13, 18:24
witam wszystkich. czy ktoś posiada taki wózek spacerowy i mógłby podzielić się ze mną opinią o nim.
allegro.pl/spacerowki-gazella-wozek-spacerowy-dla-dzieci-i3292463125.html
a może ktoś poleci mi jakiś fajny wózek spacerowy żeby starczył na dłużej, raczej do jazdy w trudnym terenie , z wygodnym regulowanym siedziskiem. do kwoty 800 zł pozdrawiam wszystkich
Obserwuj wątek
    • ambrozja Re: wózek spacerowy 07.06.13, 21:05
      szukaj i pytaj tu
      forum.gazeta.pl/forum/f,22462,Wozki_dzieciece.html
      lub tu
      forum.gazeta.pl/forum/f,101614,Wozki_Dzieciece_Wozkomania.html

• maui2 Re: wózek spacerowy 08.06.13, 08:55
      Ja kiedyś pisałam o Filippo bebetto ,kupiłam i jestem zadowolona. Po roku użytkowania nic nie skrzypi itp. Duże siedzisko rozkłada się prawie na płasko. Koła duże pompowane, przednie skrętne, regulowana rączka, podnózek. Naprawdę fajny. Dość mały kosz na zakupy, ale on jest rozsuwany z boku więc nic z niego nie wypadnie i ciężko z niego coś niepostrzeżenie wyciągnąć.
      I waga ok 11 kg jest bardzo lekki jak na taki wózek.
      • frijka Re: wózek spacerowy 10.06.13, 13:37
        maui2 napisała:

> Ja kiedyś pisałam o Filippo bebetto ,kupiłam i jestem zadowolona. Po roku użytk
        > owania nic nie skrzypi itp. Duże siedzisko rozkłada się prawie na płasko. Koła
        > duże pompowane, przednie skrętne, regulowana rączka, podnózek. Naprawdę fajny.
        > Dość mały kosz na zakupy, ale on jest rozsuwany z boku więc nic z niego nie wy
        > padnie i ciężko z niego coś niepostrzeżenie wyciągnąć.
        > I waga ok 11 kg jest bardzo lekki jak na taki wózek.

A ten wózek sprawdza się dla dzieci 2-3 lata? Myślę, już przyszłosciowo wink
    • ziarenko-piasku Re: wózek spacerowy 08.06.13, 10:09
      Nie zamieniłabym na żaden inny - BabyJogger CityMini
      Ale droższy...jednak warto tongue_out
    • rulsanka Re: wózek spacerowy 08.06.13, 12:20
      Mam bebetto nico, jest fantastyczny. Zaletą jest przekładane siedzisko, możesz wieźć dziecko przodem do siebie. Oprócz tego duże koła, amortyzatory, łatwo się podbija, dobrze składa, ma dużą budkę, dobrze osłaniającą od słońca, żadne parasolki nie są potrzebne. Zapłaciłam 760.
      • paul_ina Re: wózek spacerowy 10.06.13, 11:41
        Podoba mi się ten wózek, ale mój synek jest wyjątkowo dużym chłopcem, w wieku 3 miesięcy nosi rozmiar 80 - czy ten wózek ma dużo miejsca, jest obszerny?
        • rulsanka Re: wózek spacerowy 10.06.13, 21:42
          pytanie - czy syn jest raczej dłuższy czy raczej cięższy?
          wózek jest raczej wąski, tak mi się zdaje. Więc może być problem ze starszym i grubszym dzieckiem ubranym np. w kombinezon. Natomiast co do długości to jest ok, ostatnio dla zabawy jechał nim mój pięciolatek. Ma 110 wzrostu i 16kg wagi (patyczak taki) i się mieścił.
          • paul_ina Re: wózek spacerowy 11.06.13, 18:12
            dzięki
            Będziemy musieli mierzyć, młody jest i długi, i duży smile
      • jomi81 Re: wózek spacerowy 10.06.13, 20:02
        rulsanka napisała:

> Mam bebetto nico, jest fantastyczny. Zaletą jest przekładane siedzisko, możesz
        > wieźć dziecko przodem do siebie. Oprócz tego duże koła, amortyzatory, łatwo się
        > podbija, dobrze składa, ma dużą budkę, dobrze osłaniającą od słońca, żadne par
        > asolki nie są potrzebne. Zapłaciłam 760.

Mam ten sam i też jestem zadowolona. Mieszkam pod miastem i bez problemu daje radę na gruntowych i leśnych drogach, super się prowadzi. Jedyne zastrzeżenie jest takie, że rączka jest dość nisko. Mi to nie przeszkadza, ale mąż jest wysoki i trochę narzeka.
        Jest też dość ciężki, ale solidny i koła są pompowane, także coś za coś. Ja do samochodu kupiłam po prostu drugi wózek, lekką parasolkę Baby design travel.
        • rulsanka Re: wózek spacerowy 10.06.13, 21:39
          mój mąż ma 186 wzrostu i nie narzeka, może masz wyższego męża albo z krótszymi rękami?

też jeżdżę terenowo
    • d.d.00 Re: wózek spacerowy 09.06.13, 08:19
      O matko, ale landara! Nie kupuj.
      Polecam BabyJogger CityMini chociaż mój smyk jeździ bugaboo cameleonem, albo maclarenem quest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka