s.ivona 31.08.04, 10:01 dziewczyny, w jakich sytuacjach dajecie swoim dzieciom czopki viburcol? jaki jest po nich rezultat? dzieki za odpowiedz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_alusi1 Re: viburcol 31.08.04, 11:47 JA raz podałąm jak wyrzynały się Ali dolne siekacze ale potem już nie dawałam bo sama nie wiem czy to działa bo nie widziałam żadnych tam zmian w jej zachowaniu. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: viburcol 31.08.04, 12:15 Ja Dominikowi dawałam jak ząbkował, a szwagierka gdy mała była poprostu zbyt marudna. Mi i jej pomagały, dziecko sie uspokajało. Odpowiedz Link Zgłoś
komika Re: viburcol 31.08.04, 17:29 hejka!Po męczącym dniu,gdy było wiele wrazeń i młoda ma trudności w wyciszeniu sie!Będę stosowała przy ząbkowaniu ale na razie ząbków nie widaćStosuje gdy widze że młoda ma gorszy dzień, gdy jest przeziębiona(tak jak teraz)!Zauważyłam że czopki pomagają szybciej zasnąć i spokojniej spać-oczywiscie nie dajemy nałogowo viburcolu-tylko wtedy gdy zachodzi wyższa konieczność i wiem że nic innego nie pomoże...pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_wielinska Re: viburcol 31.08.04, 18:36 Czesc, Jak mi wiadomo Viburcol to lek homeopatyczny, wiec nie ma zadnych skutkow ubocznych i nie uzaleznia. Ja podaje go mojej Emilce, kiedy jest poddenerwowana, zwlaszcza na noc - wtedy spokojniej spi i nie wrzeszczy, jak juz sie obudzi. Pomaga jej to takze przetrwac kolke i - czasami zalatwia problem zrobienia kupki. Pozdrawiam. Karolina Odpowiedz Link Zgłoś