Dodaj do ulubionych

nocnik dla chłopca

13.01.15, 18:49
Kupiłam nocnik. Taki zwyczajny. Dziś było pierwsze siusiu i pół podłogi zasikanej. Kurcze ten nocnik jakiś mały mi się wydaje- są rozmiary? widziałam kiedyś u koleżanki nocnik chyba fp, ktory miał taki jakby rozkładany daszek nad siusiakiem. Chciałam nocnik a nie zabawkę, ale może te zwykłe lepiej sprawdzają się u dziewczynek big_grin?
Obserwuj wątek
    • grajfrutt Re: nocnik dla chłopca 13.01.15, 19:17
      Ja miałam zwykłe, dwa w domu a trzeci u babci, jeden kupiony w biedronce, brałam najtańszesmile zwracałam uwagę żeby miały podłużny kształt nie okrągły, i z przodu były trochę wyższe ale chyba wszystkie tak mają. No i przy siusianiu zwracałam uwagę na siusiaka, żeby leciało tam gdzie trzeba wink
    • ashraf Re: nocnik dla chłopca 13.01.15, 19:31
      Niektóre nocniki są po prostu za małe. Najlepsze są takie nieco podłużne, dla chłopców może być wyższy z przodu, ale ja polecam po prostu kontrolowanie gdzie leci siku i uczenie tego synka smile Ew. przesiadka na nakładkę na toaletę.
      • ewelina.90 Re: nocnik dla chłopca 13.01.15, 19:37
        Narazie to zabawa jeszcze. Dziec mały. Nawet nie zarejestrował chyba, że siusiu zrobił smile frajda dla rodziców.
        • ashraf Re: nocnik dla chłopca 14.01.15, 09:02
          A ile ma? Niekoniecznie nie zrejestrowal, a nawet jesli, to najwazniejsze wlasnie, zeby mu to uzmyslowic, juz roczniaki i nieco mlodsze dzieci kojarza o co chodzi. To pierwszy krok do odpieluchowania smile
          • eemcia82 Re: nocnik dla chłopca 14.01.15, 09:23
            mój maly synek - 1.5 roku- robi tylko kupce na nocnik... jakos nie kojarzy zeby i siku tam robic smile
            a co do wielkosci nosnika to sa rozne rodzaje - dla chlopca najlepiej kupic najwiekszy ... tez to przerabialismy smile
          • ewelina.90 Re: nocnik dla chłopca 14.01.15, 21:19
            9 mcy zaraz kończy. No wiem, że to pierwszy krok. Narazie siedzi na nocniku jak król na tronie smile
            • ashraf Re: nocnik dla chłopca 14.01.15, 21:37
              Super, niech sie oswaja, sikanie przyjdzie samo smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka