martucha1 03.01.05, 12:12 Jutro moja córeczka kończy rok więc przestaje być niemowlakiem )). Ale nie żegnam się na długo tylko do czerwca. Wtedy trafę do Was z drugim niemowlaczkiem )) cmok Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basias82 Re: żegnam się 03.01.05, 12:19 Najlepsze życzenia dla Małej ,a Tobie wszystkiego dobrego i powodzenia. Trzymajcie się zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
dagmama Re: żegnam się 03.01.05, 12:21 Cześć, to niemowlaki nie są do drugiego roku życia? Tak to zawsze traktowałam. Spotykam tu w końcu wątki dotyczące kilkunastomiesięcznych dzieci i na wakacje można czasami zabrać za darmo "niemowlę do dwóch lat". Gratuluję następnej ciąży, gdybym miała tyle odwagi... Pozdrawiam Mama ośmiomiesięczniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ankaanka Re: żegnam się 03.01.05, 18:44 papapapapa my tu jeszcze troszeczke zabawimy i na pewno sie spotkamy pozdrawiam ania i 4m zuzia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_lidki Re: żegnam się 03.01.05, 18:53 Moze od czerwca bedziemy mogly sie dzielic wiadomosciami o roznicy w wychowywaniu pierwszego, a adrugiego dziecka Ja juz to wiem, a roznice mam 10 lat i naprawde sa roznice i ja sie zmienilam i dzieci sie roznia Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
tristi Re: żegnam się 03.01.05, 21:08 Moje gratulacje, mam córkę 7 miesięcy i też bym chciała już dla niej braciszka. Pozdrawiam, dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś