agaklaudia2 31.01.05, 15:51 Mam pytanko-czy twardo trzymacie sie tego co piszą,że 2 tyg. od otwarcia trzeba zużyć?Ja dopiero kupiłam jeszcze nie dawałam i nie wiem czy synuś będzie to jadł Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niki129 Re: Kto daje Sinlac? 31.01.05, 17:18 Moj Antek go uwielbia lekarka polecila nam go w 4 miesiacu bo mial niedowage i anemie - na podtuczenie. Daje mu go raz dziennie na noc. Paczka schodzi mi szybciej niz 2 tyg takze nie ma obaw ze sie zmarnuje przynajmniej tak jest u mnie. Antos forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19877556 Odpowiedz Link Zgłoś
kindi Re: Kto daje Sinlac? 31.01.05, 21:55 Ja daję, i wydaje mi się że dawałam dłużej otwarte opakowanie, jakoś nie przeczytałam tego na opakowaniu I nie pamiętam, żeby coś się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kto daje Sinlac? 31.01.05, 22:11 jak mieliśmy dać córce silac, to stwierdziłam, że mała nie będzie takiego paskudzwta jadła, a ona b. go lubi. Twój synek zje opakowanie w ciągu 2 tyg., zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
sha1 Re: Kto daje Sinlac? 01.02.05, 03:26 a dlaczego paskudztwa? Sinlac akurat należ chyba do smaczniejszych produktów tego typu (jest słodkawy) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Kto daje Sinlac? 01.02.05, 11:43 kazdy sądzi wg siebie, dla mnie to było paskudztwo, aż mnie trzęsło, jak córka kazała mi pić, a moje dziecko uwielbiało. Nie mogę mieć własnego zdania??? Odpowiedz Link Zgłoś
sha1 Re: Kto daje Sinlac? 01.02.05, 19:20 Pewnie, że możesz , myślałam, że mówisz to bez próbowania. Odpowiedz Link Zgłoś
sha1 Re: Kto daje Sinlac? 01.02.05, 03:31 Sinlacu daje się dosyć dużo w porównaniu z mlekiem mod. na tą samą objętość więc powinnaś złużyć. Ja dodaje go też do zupek słoiczkowych, albo owoców. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaigora1 Re: Kto daje Sinlac? 01.02.05, 08:19 Sinlacu sypie sie 7 łyżek stołowych na 125ml więc jeżeli maluch je codziennie to bez obawy zuzyjesz przez 2 tygodnie... Delikatne przekroczenie terminu 2 tygodni nie powinno miec specjalnie wpływu na walory smakowe - pewnie co nieco może z niego wywietrzec i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
k_wielinska Co z tym Sinlackiem? 01.02.05, 10:45 Czesc, dziewczyny, ja znalazlam przepis na puree jablkowe z Sinlackiem. Powiedzcie, co to w ogole ten Sinlac jest? Slyszalam, ze daje sie go dzieciom, zeby sie podtuczyly. Ale czy moge go wprowadzic oprocz naszego standardowego NAN-u 2? Acha, ile kosztuje Sinlac? Buziaki, Kariolina Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co z tym Sinlackiem? 01.02.05, 11:44 17, 99 w kauflandzie, produkt zbożowy, polecany szczególnie dla dzieci (chyba od 5. miesiąca)cierpiących na alergię na mleko krowie i soję. Odpowiedz Link Zgłoś
k_wielinska Re: Co z tym Sinlackiem? - do alpepe 01.02.05, 12:37 Czesc, Dziekuje za info. W naszym Kauflandzie niestety brak. Ale poszukam gdzie indziej. Buziaki, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Co z tym Sinlackiem? - do alpepe 01.02.05, 19:57 Kaufland nie ma własnego magazynu a dostawcy zawalają, radzę uzbroić się w cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
niki129 Re: Kto daje Sinlac? 01.02.05, 17:10 Ja kupilam dzis w aptece - 29zl Podobno jest z nim problem ostatnio tak jak z Nutritonem Odpowiedz Link Zgłoś