pickwick7 25.03.05, 22:11 Czy ktoś ma doświadczenia z wózkiem X-lander X3 ?? Warto go kupić ? Z góry dziękuję za odpowiedzi Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
algadak Re: X-lander - opinie 26.03.05, 17:26 witaj! ja mam x0lander ale x1 uzywamy go dopiero 6 tygodni ale jestesmy bardzo zadowoleni a martynka slodko przesypia caly spacer. sa lekkie bardzo latwo sie prowadzi, zawieszenie naprawde amortyzuje i maluch nie czuje dziur ani wybojow no a ponadto te wozki bardzo fajnie sie prezentuja:jedyny minus to to ze budka moze byc tylko albo zlozona albo rozlozona nie ma pozycji pomiedzy. pozdrawiam i wesolych swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
tabaluga0 Re: X-lander - opinie 26.03.05, 21:55 ja mam x lander 3. czerwono -czarny. Jest fajny, bo 1. gondolka nie ma zadnych glupich paskow po bokach tylko trzymasz tak jak fotelik samochodowy, za budke 2.nie ma problemow ze zdjeciem gondolki ze stelaza, dwa ruchy i juz 3. sam stelaz latwo sie sklada- dwa ruchy i juz 4. regulujesz wysokosc rączki 5. spacerowka jest osobno i przynajmniej sie nie brudzi jak to bywa w innych wozkach ze wszystko jest razem, gondolke czy nosidlo zakladasz na zlozona spacerowke i zanim dziecko dorosnie do spacerowki wszystko jest uswinione od blota i kurzu wady: 1. budka glosno sie sklada, ale mojemu synkowi to nie przeszkadza-nie budzi sie 2. nie mozna przekladac raczki. Spacerowki nie uzywalam jeszcze bo synek za maly ale mysle ze jest ok Odpowiedz Link Zgłoś