mamatomka1 19.05.05, 00:18 Proszę poradzcie co kupić dziecku na 1 urodziny. Najlepiej żeby to były zabawki. Jakie zabawki lubią wasze 12-miesięczniaki? Cena do 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx-x Re: prezent na roczek 20.05.05, 20:07 Witam Uważam, że najlepsze są klocki, poza tym samochody, lalki, miśki, bajki kolorowe, samochód do jeżdżenia albo poprostu coś do ubrania Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: prezent na roczek 20.05.05, 21:05 Moja córcia dostała słonia fisher price, taki samochodzik na którym się siada i jedzie, telefon niby komóra chicco, klocki takie co to sie wkłada w odpowiedni otwór odpowiedni kształt, sweterek, komplecik na lato, zestaw klocków sensorycznych fisher price, zółwia piaskownice- litel tikes, buty- sandałki Bartki, klocki takie duze fajne, czapkę, zabawki do piaskownicy, złote kolczyki, przywieszke złotą taka literkę "R"- jak Rita i juz wiecej nie pamiętam. Myśle ze wybór jest spory. Pozdrawiam Renata Odpowiedz Link Zgłoś
mmala6 do renis 20.05.05, 21:15 Tyle prezentow?!!!)to chyba niezla impreza byla) Ja polecam pluszaki NICI, sa rozkoszne, ja moglambym dostawac na kazde urodziny)) Odpowiedz Link Zgłoś
renis66 Re: do renis 20.05.05, 21:41 No to fakt było jak dobrze pamiętam 18 osób i było super tylko trochę ciasno na 55 metrach ale mała bawiła sie świetnie. Te pluszaki o których piszesz sa faktycznie super. Renata Odpowiedz Link Zgłoś