dagmara_maz 22.05.05, 21:48 Spaceruję z moim maluchem po Parku Praskim w Warszawie, widzę tam bardzo dużo mam, a często i ojców, z wózkami. Może któraś z Was też tam zagląda? Byłoby może z kim porozmawiać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monsiu73 Re: Park Praski 23.05.05, 10:18 ja mam bliżej do Parku Skaryszewskiego (Grochów) i tam chodzę prawie codziennie. Ale raz na jakiś czas mogę się wybrać i do Parku Praskiego,chociaż to ładny kawałek ode mnie.Ale czego się nie robi dla zrzucenia 10 kg po porodzie) Daj znać,kiedy będziesz w PP,to jakos się umówimy Odpowiedz Link Zgłoś
anikj Re: Park Praski 23.05.05, 11:33 ja też bywam w Skaryszaku, tylko moje dziecie czesto drze sie na spacerze wiec jestem malo atrakcyjna towarzysko pzdr anik Odpowiedz Link Zgłoś
monsiu73 Re: Park Praski 23.05.05, 12:00 eee,mnie to nie przeszkadza) Jakby co,to pisz na priva,jakoś się umowimy Dzisiaj idę,za jakieś 2 godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
jolmak Re: Park Praski 23.05.05, 18:06 Hej, ja mieszkam nie daleko praskiego i tam chodze na spacerki, z tym,ze teraz jestem u rodzicow wiec dopiero po dlugim weekndzie znow tam bed chodzila Wiec jakos w przyszlym tygodniu mozemy sie umowic. A w jakim wieku jest Twoj dzieciaczek?? Moj Krzysio ma 8 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
dagmara_maz Re: Park Praski 23.05.05, 22:11 4 m-ce. Jakby co bede sie odzywac na gazetowego maila. Odpowiedz Link Zgłoś
beanata7 Re: Park Praski 23.05.05, 22:23 sie manko - ja też jestem prawie codziennie w praskim - moja niunia ma 3,5 m - ca - pewnie że we dwie raźniej. możemy się umawiać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: Park Praski 23.05.05, 23:13 ja też chcę do Prasiego!!! I też mam córcię 3.5 mies.Polecam się Odpowiedz Link Zgłoś