one9 08.07.05, 17:27 Używacie? Podobno to kłębek grzybów i innych bakterii. Hmm.. To jak kąpać Maluszka i co ile wymieniać gąbki? Mam na myśli tą dużą, na której kładzie się dziecko w wannie. A Wy jak robicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okruszek100 Re: Gąbka do kąpieli 08.07.05, 17:29 ja- jeśli kąpię małą w dużej wannie włażę tam razem z nią. Zamiast gąbki Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Gąbka do kąpieli 08.07.05, 18:05 Dopóki mała sama nie zaczęła siedzieć zawsze kąpałam ją na tej gąbce. Była do duża wygoda. A z tymi grzybami i bakteriami to bym nie przesadzała. Tak na dobrą sprawę to wszędzi są jakieś tam bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: Gąbka do kąpieli 08.07.05, 19:23 bez przesady. my tez takiej gabki uzywamy. ale wiadomo, ze trzeba o nia dbac tzn. nie zostawiac mokrej po kapieli, a co jakis czas wrzucic do pralki. Odpowiedz Link Zgłoś
monis80 Re: Gąbka do kąpieli 08.07.05, 19:31 ja niunię kladę w wanience na pieluszce tetrowej złożonej na trzy Odpowiedz Link Zgłoś
haika Re: Gąbka do kąpieli 08.07.05, 20:53 Kąpałam małą z ta gąbką jakiś czas, powiedzmy do ukończenia przez nią 3 miesięcy. Gabkę prałam w pralce, dodatkowo wyparzałam (zalewałam wrzątkiem). Gdyby nie gąbka maleństwo wyśliznęło by mi się z rąk, nie umiałam jej kąpać trzymając jedną ręką, a gąbka amortyzowała jednak. Odpowiedz Link Zgłoś