06.09.05, 14:33
Skusilam sie i kupilam paczke ciasteczek dla dzieci miskopty.Cena 16 zl w
zwyklym sklepie 12,50 w tesco.Ale jestem rozczarowana bo w skladzie pelno
konserwantow a w smaku -zwylke herbatniki .Jedynie ksztalt jest ciekawy.Ja
pracuje w fabryce ciastek i nasze bahlsen herbatniki naprawde sa takie same!!!
A paczuszka kosztuje 50 groszy!Wiec mysle ze nestle troche nas naciaga!!!!Nie
zebym reklamowala bahlsen,bo nie o to mi chodzi ale ja za tyle pieniedzy juz
tych miskoptow nie kupie!40-45 zl za kg zwyklych ciastek to przesada!!
Obserwuj wątek
    • zona_mi Re: Miskopty 06.09.05, 14:35
      Na dodatek są dość twarde sad
    • agagor2 Re: Miskopty 06.09.05, 14:38
      Ja też poprzestałam na jednej paczce - i nie chodziło tylko o cenębig_grin

----
      kacperekreszka.alpha.pl/
      • paula.l Re: Miskopty 06.09.05, 14:48
        Nie pomysl sobie ze jestem sknera smileBo gdyby byly superowe to napewno
        kupowalabym je czesto nie myslac o cenie.Ale zwykle herbatniczki takie same jak
        te (tylko inny ksztalt)w naszym firmowym sklepie mozna czasami kupic luzem za 4
        zl za1.5 kg.Wiec to mnie najbardziej wnerwilo ze zarabiaja znajac dobre serca
        mam!!Reklama czyni cuda!!
        • agagor2 Re: Miskopty 06.09.05, 14:52
          Wcale tak nie pomyślałamsmile A z tym zarabianiem to się zgadzam w 100% -
          wykorzystują rodziców, bo jak tu czegoś odmówić takiemu szkrabowi?
          Mniej podatne na reklamy okazało się dziecko - nie chciało ich jeśćsmile

---
          kacperekreszka.alpha.pl/
    • wenus.z.willendorfu Re: Miskopty 06.09.05, 15:06
      Kupiłam po jednej paczce Miskoptów i Chrupaczków, ale później przerzuciliśmy
      się na zwykłe herbatniki.
    • miss_california123 Re: Miskopty 06.09.05, 15:25
      Cena istotnie poraża. Ja nigdy nie kupiłam, ale znajoma poczęstowała córkę i
      widziałam, że małej nie smakowały i niewygodnie trzymało jej się w rączce.
      Kupiłam jej zwykłe biszkopty "Petitki". Woli je bo są miękkie, a ona nie ma
      zębów. Spróbuję też zwykłe herbatniki typu "szkolne".
      • olikk Re: Miskopty 06.09.05, 15:52
        akurat to że są twarde to podobno specjalnie - zeby dziecko sobie gryzlo przy
        zabkowaniu, mi i malej pasuja bo jak mala ugryzie za duzy kawalek to
        rozpuszczaja sie w buzi a nie krusza w raczce. cena rzeczywiscie wysoka to
        fakt.
    • mika_p Re: Miskopty 06.09.05, 15:59
      No żesz kurde... a ja myślałam, że miśkopty są bezglutenowe i zamierzałam
      zapoznac z nimi Fraglesa za jakis czas. W takim razie się obejdzie.
      • m.w Re: Miskopty 06.09.05, 18:39
        Mam dokładnie taką sama opinię - naciągactwo !!! a do tego mój zdolniacha przy
        okazji jedzenia tego cuda calutki sie paprze, wszystko łącznie z nim jest
        wysmarowane tymi miskoptami .. więc z tego wynika ze rozpuszczaja się nie tylko
        w buzi wink
        • doros1 Re: Miskopty 06.09.05, 21:20
          Dla nas są rewelacyjne- dzięki miskoptom synek nauczył się odgryzać małe
          kawałki i je przeżuwać. wcześniej próbowalismy z biszkoptami,chlebkiem,
          zwykłymi herbatnikami .. i nie załapał. A miskopty mu podpasowały smile
        • bea-ta Re: Biszkopty petitki 07.09.05, 08:15
          Polecam te biszkopciki - nowość nan rynku, mięciutkie. Co do Miskoptów to
          niestety trzeba uważać, bo przy wiekszym kawałku może dziecko sie dławic -
          miałam taka akcje. Kupowałam też biszkopty Milupy-tak samo twarde, wieć to
          pewnie urok ciasteczek dla dzieci.Mój syn nie je rzadnych - nie chce i już.Beata
        • olikk Re: Miskopty 07.09.05, 11:01
          jasne ze sie paprze miskoptami ale to normalne jak trzyma w raczce rozmoczonego
          od lizania biszkopta. nawet chlebkiem rowniez dzieciak sie caly zapacka,
          przynajmniej moj smile)
          • mynia0 Re: Miskopty 07.09.05, 13:41
            u nas papranie też na porządku dziennymsmile daję tez biszkopty petitki, córka
            bardzo je lubi. a miśkoptów więcej nie kupię, bo cena powala z nóg.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka