Dodaj do ulubionych

HUMANA SL kto podawał?

16.11.05, 12:59
Moja córka ma 4 misiące,pije humane SL.troche się martwie że wypija za
mało.Pije 4 razy w ciągu dnia mleko (czase 90ml czasem żadko 130ml),a poza
tym dale jej pół dużego słoiczka deserku na noc kleik ryżowy z owocami(wypija
ok.110ml)i w nocy 2 razy mleko.Za tydzień idziemy na szczepienie zobacze ile
mała wazy.Ile wasze dzieciaczki piły Humany w tym wieku?Zastanawiam się nad
wpowadzaniem obiadków.
Obserwuj wątek
    • aniald1 Re: HUMANA SL kto podawał? 16.11.05, 15:12
      mycha231 napisała:

> Moja córka ma 4 misiące,pije humane SL.troche się martwie że wypija za
      > mało.Pije 4 razy w ciągu dnia mleko (czase 90ml czasem żadko 130ml),a poza
      > tym dale jej pół dużego słoiczka deserku na noc kleik ryżowy z owocami(wypija
      > ok.110ml)i w nocy 2 razy mleko.Za tydzień idziemy na szczepienie zobacze ile
      > mała wazy.Ile wasze dzieciaczki piły Humany w tym wieku?Zastanawiam się nad
      > wpowadzaniem obiadków.

Moja córeczka była dokarmiana Humaną SL. Jak trafiłyśmy do dobrego gdańskiego
      alergologa to pani doktor kazała nam odstawić Humanę. Z jakiego powodu Twoja
      córeczka pije tą Humanę?
      • agam26 Re: HUMANA SL kto podawał? 16.11.05, 15:20
        właśnie , z jakiego powodu podajesz humanę sl? ja tez podawałam humanę sl ale na
        szczescie tylko tydzien. Zapisał mi ja lekarz który zastepował mojego pediatre.
        Mi alergolog równiez kazała ja odstawic na rzecz bebilon pepti( uczulenie na
        mleko krowie) . Podobno soja jest silnym alergenem.
        jeśli chodzi o ilości spozywanego pokarmu wydaje mi sie ze jest ok. Zależy to
        równiez czy jest małym czy duzym dzieckiem.
        • mycha231 Re: HUMANA SL kto podawał? 16.11.05, 15:30
          Podaje Humane bo mała ma skaze białkową.Nie chciała pić Nutramigenu.Agatka jest
          dużym dzieckiem ,urodziła się z masa 4300.Sama nie wiem czy to mleko jej
          odpowiada o ciągle coś sie jej pojawia na buźce potem znika i kilka dni est
          spokoju.Podaje jej humane już ok.10 tyg więc zastanawiam się czy warto byłoby
          jej znowu zmieniać mleko.Dodam że Humane zapisal jej inny pediatra-w zastepstwie
          z naszego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka