luboanna Re: Co was wzrusza w waszych dzieciach? 23.01.06, 14:52 Np dzisiaj nad ranem mój maluch zbudził się, to było ok 4.oo, wzięliśmy go do naszego łóżka; Kubuś leżał na boczku ze smokiem w buzi, nie mógł nadal zasnąć, ale już był spokojnniejszy przy nas i wpatrywał się we mnie tymi swoimi dużymi niebieskimi oczkami... - rozpływam się; poza tym zawsze kiedy wracam z pracy na mój widok radośnie się uśmiecha i macha nóżkami w powietrzu, potem łapie mnie za czapkę - jeśli ją mam na głowie, albo za włosy i przyciąga do siebie... - j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Co was wzrusza w waszych dzieciach? 10.02.06, 16:35 Jak sie wpycha przez sen na moja poduszke Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaros Re: Co was wzrusza w waszych dzieciach? 10.02.06, 16:42 Ja dziś założyłam podobny wątek, ale został skasowany, no i słusznie. Dopisuję się więc do Was dziewczyny. Mi coraz trudniej jest wyjść z domu do pracy. Mój 7 miesięczny synek jest taki rozkoszny, kiedy się do mnie przytula i uśmiecha bezzębną buźką. Po prostu cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela ziewanie :-) 10.02.06, 21:32 najbardziej rozczula mnie jak monia ziewa robi to tak słodko aha, no i jeszcze podkuwka jak zaczyna płakac to jest przesłodkie, chociaż wiem ze jej xle to i tak zawsze sie usmiecham bo wyglada przesłodko! Odpowiedz Link Zgłoś
izaw84 Re: Co was wzrusza w waszych dzieciach? 10.02.06, 21:41 u mojej wiktorii najbardziej podoba sie usmiech i jak przy karmieniu tez sie usmiecha!jest bardzo slodka!wlasciwe wszystko u niej uwielbiam tylko za jednym nie przepadam ale tak pewnie ma kazda mamaza placzem!pozdrawiam mlode mamy Odpowiedz Link Zgłoś