tommylee77 Re: jakie chusty polecacie? 24.01.06, 09:21 za szybko mi sie wyslalo jakich firm chusty polecacie, sprawdzaja sie naprawde?Mozna w nich nosic juz najmlodsze niemowleta?Sprawdzaja sie w domu podczas codziennych czynnosci, ma sie wtedy wolne rece czy trzeba dziecko podtrzymywac? Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jakie chusty polecacie? 24.01.06, 09:48 Ja mam kangalu, to ta srodkowaa www.bebelulu.pl/ Dla mnie rewelacyjna od noworodka po dzien dzisiejszy [21 miesiecy]. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to jaki model 24.01.06, 10:02 Dziewczyny,jaki model kupilyscie,czy jestescie zadowolone:hamalu,kangalu czy lulu,jestem zainteresowana dla dziecka powyzej 6 m-cy Pzodarwiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: jaki model 24.01.06, 11:34 Ja mam kangalu i tak jak juz pisalam powyzej, moja chusta sprawdza sie do dzis [21 miesiecy]. Jest to szeroki pas materialu, zlozony na pol i zszyty. Gdy jej akurat nie potrzebuje, skladam ja i wkladam do wiekszej kieszeni, torebki itp. . Mysle ze kazda z nas bedzie chwalic swoj rodzaj chusty, bo kazda jest przyzwyczajona do swojego modelu. Generalnie polecam jakakolwiek - z pewnoscia kazda jest bardzo wygodna. Odradzala bym tylko taka z bajerami, kolezanka kupila [wyglada jak torba, z kieszeniami, na szerokim pasie] i jest bardzo niezadowolona. Teraz mam u siebie do przeszycia dla niej, taki kawalek materialu jak moja. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska.to Re: jaki model 24.01.06, 12:43 Dziekuje za podpowiedz, zbieram sie wlasnie do zakupu.Czesto jest tak,ze to co proste jest nalepsze.Ja tez myslalam o tej torbie "babybag",ale chyab kupie cos prostszego. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
marli3 Re: jaki model 06.02.06, 11:04 Ja kupiłam i flanelę dla starszego dziecka i Lulu dla dwumiesięcznego malucha. Niestety, flanela szybko mi się powyciągała i teraz noszę dwoje maluchów w Lulu. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edziedzic Re: jakie chusty polecacie? 26.01.06, 13:52 ja polecam zdecydowanie szytą na miarę ze strony www.chusta.pl przyszedł niby zwykły kawałek flaneli, a swoją rolę spełnia znakomicie, jest tania w porównaniu z innymi gotowymi do kupienia, i jest na Twój wymiar szyta, czyli idealnie dopasowana, kupiłam chustę dla siebie i dla męża za chyba 70 zł, coś koło tego, więc nie wychodzi tak drogo, bo 35 za jedną, przyszły do nas dość szybko, bo chyba 3 dni od zamówienia. Polecam z czystym sumieniem, bo u mnie się naprawdę sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: jakie chusty polecacie? 06.02.06, 13:14 Też ma ze strony www.chusta.pl- kupiłam dwie -dlasiebie i dla męża. I jestem zadowolona. Wcześniej miałam BABYBEAN klasyczną i nie byłam zadowolona. Na początku moje dziecko nie chciało w tym siedzieć bo nic nie widziało a jak urosła i sadzałam ją w pozycji małpki to mi było niewygodnie ( jakoś za dużo materiału z przodu, miałam wrażenie że sznurki regulujące wpijają się jej w nogę, kółka od regulacji mi się wbijały w ramiona i mnie strasznie plecy bolały).Kupiłam tą szytą na wymiar i jest super. Mąż też zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
igulinda Re: jakie chusty polecacie? 06.02.06, 15:26 ja mam najzwyklejsza chuste (www.chusta.pl) kosztowala tylko 35 zl i sprawdza sie rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
gloria2 Re: jakie chusty polecacie? 06.02.06, 16:37 A czy ta najzwyklejsza chusta jest zszyta i wkładana przez głowę, czy też ma jakieś zaczepy, sprzączki itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
pl35 Re: jakie chusty polecacie? 06.02.06, 17:12 moja robiona na miarę jest wkładana przez głowę i nie ma zaczepów ani zapięć (www.chusta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
jaceknowicki Re: jakie chusty polecacie? 07.02.06, 00:42 Przecież normalne chusty mają pełną regulacje więc też są na miarę Poza tym z tym "na miarę" przez internet to czasami różnie bywa... Cena ceną - ale ja tam wolę coś sprawdzonego i z opiniami ekspertów (naszą poradziła nam położna - myśleliśmy że z naszy dzieckiem cos nie tak - płacze i płacze...)Fakt, to kosztuje trochę wiecej - ale nie żałowałbym kilku złotych więcej jeśli chodzi o dziecko. Nie lubię robic komuś reklamy za darmo, ale w zasadzie wybór jest niewielki. Ja noszę w lulu czy chcę czy nie - takie nam się urodziło i musimy, bo inaczej zapłacze się na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś